Panică la Antena 1. Ozana Barabancea are și ea coronavirus

Sorin Ionescu
18.06.2020
Panică la Antena 1. Ozana Barabancea are și ea coronavirus

Panică totală la Antena 1, după ce mai multe vedete ale postului sunt suspecte de coronavirus. În cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”, Marcel Pavel a participat la filmări. Acesta a fost diagnosticat cu virusul ucigaș din China și se află, deja, internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București.

Potrivit ultimelor noutăți, se pare că şi Ozana Barabancea a fost depistată pozitiv cu Covid-19, după ce a luat contact cu artistul, și este deja internată la spitalul “Matei Balș”. Conform zvonurilor de pe piață, şi Andrei Ştefănescu ar fi fost infectat, însă nu este ceva sigur. Totodată, testul Andreei Bălan a ieșit negativ și poate sta liniștită.

Toată echipa testată de coronavirus

Echipa de la “Te cunosc de undeva” s-a reunit săptămâna trecută, pe 8 iunie. Marcel Pavel a fost primul care a semnalat simptome de infecție cu Covid-19, astfel că toți colegii lui au trebuit să se testeze.

Cântărețul se simțea rău de câteva zile, însă a crezut că are o simplă răceală. “Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declarase Marcel Pavel în urmă cu o zi. În cursul zilei de miercuri a fost supus unui prim test de depistare pentru Covid-19, ulterior fiind transportat la spital, după ce testele au evidențiat faptul că este pozitiv.

Vedetele de la Antena 1 care au participat la filmarea show-ului de televiziune “Te cunosc de undeva” sunt: juriul format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, precum și participanții Monica Anghel, Marcel Pavel, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Cătățina Grama, alias Jojo, Adda, Tavi Clonda, Ami, fiul lui Ilie Dumitrescu, actorul Toto Dumitrescu și prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Emisiunea “Te cunosc de undeva” a ajuns la cel de al 15-lea sezon și este foarte urmărită de publicul din România.

În țara noastră, în ultimele 24 de ore au fost descoperite încă 320 de persoane infectate cu coronavirus, numărul total ajungând la 23.080. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.308 au fost declarate vindecate și externate.

Foto: antena3.ro