Cântărețul Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus

Sorin Ionescu
18.06.2020
Cântărețul Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus

Marcel Pavel a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta a fost dus la spital cu izoleta, noaptea trecută.

Cântărețul se simțea rău de câteva zile, însă a crezut că are o simplă răceală. “Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declarase Marcel Pavel în urmă cu o zi. În cursul zilei de miercuri a fost supus unui prim test de depistare pentru Covid-19, ulterior fiind transportat la spital, după ce testele au evidențiat faptul că este pozitiv.

Vedeta a fost foarte activă în ultimele zile și participase la filmările unei emisiuni de televiziune. Deocamdată nu se știe cum a fost infectat acesta și nici cu câtă lume a avut contact. Cel mai probabil, în zilele care urmează aceste lucruri vor fi elucidate.

Marcel Pavel este una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. Acesta a făcut carieră datorită calităților sale vocale, melodiile lui fiind redate de toate posturile de radio. Hitul – “Frumoasa mea” interpretată de acesta este, probabil, cea mai cunoscută melodie a sa.

Coronavirus în România – date oficiale

În momentul de față, în România au fost diagnosticate 22.760 de persoane infectate cu coronavirus. Conform datelor oficiale, 16.117 dintre acestea au fost vindecate, iar 1.451 au murit. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că România s-a înscris în sistemul european pentru a primi un eventual vaccin împotriva coronavirusului.

Conform ultimelor informații, Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București nu mai face internări, fiindcă toate locurile sunt ocupate. Spitalul beneficiază de 640 de locuri, iar în momentul de față nu mai este niciunul liber.

Numărul mare de infectați din ultimele zile începe să se resimtă. Măsurile de relaxare din ultima perioadă au dus la apariția de noi cazuri. Autoritățile îndeamnă populația să respecte regulile de distanțare socială și de protecție împotriva virusului ucigaș din China.

Foto: libertatea.ro