Un artist cunoscut a recunoscut: “Sunt homosexual”

Sorin Ionescu
03.08.2020
Un artist cunoscut a recunoscut: “Sunt homosexual”

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de pe planetă a făcut o dezvăluire incredibilă. Cântărețul spaniol Pablo Alboran a mărturisit că este homosexual. Vedeta din Spania nu a mai putut ține secretul, care îl măcina de ceva vreme, și a decis să urmeze calea aleasă de Ricky Martin.

Pablo Alboran: “Sunt homosexual”

Pablo Alboran este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Spania a făcut public, prin intermediul unui filmuleț pe Instagram, noile sale preferințe sexuale. Acesta are 31 de ani și peste 5 milioane de urmăritori pe rețeaua socială. Dezvăluirea a șocat pe toată lumea, iar mesajele au curs în valuri când s-a aflat că este homosexual.

Sunt aici pentru a vă mărturisi că sunt homosexual. Nu se întâmplă nimic. Viața rămâne aceeași, dar o fac pentru că vreau să fiu puțin mai fericit decât eram. Unii au presupus, alții au știut, altora nu le-a păsat. Deja acasă, în familia mea, am avut libertatea de a iubi pe cine am vrut și acum  simt nevoia să-mi duc visul mai departe, a anunțat pe Instagram Pablo Alboran.

Artistul a recunoscut că, în viața reală, nu a întâmpinat probleme din cauza orientării sale sexuale și a ales să facă această mărturisire pentru a inspira și alte persoane care trec prin aceeași situație.

În munca mea, la casa de discuri cu care colaborez, Warner, nu m-am simțit niciodată discriminat, urât din această cauză și nici nu am dezamăgit pe cineva cu orientarea mea sexuală, însă, din păcate, nu sunt mulți care au norocul meu. Așa că astăzi, fără frică, recunosc asta și sper ca acest mesaj să facă viața mai ușoară altora. Întotdeauna am luptat pentru libertate și egalitate și am fost împotriva oricărui fel de discriminare. Versurile pe care le-am scris vorbesc despre tine, despre mine, despre iubire, despre ceea ce ne înconjoară și oricine se poate regăsi în ele indiferent de sex, vârstă sau limbă, pentru că muzica este liberă, a adăugat Pablo Alboran.

Artistul spaniol Pablo Alboran

Cine este Pablo Alboran?

Cântărețul este un fenomen al muzicii spaniole. Artistul are peste 30 de discuri de platină, iar melodiile sale s-au aflat mult timp în topul clasamentelor de muzică. Artistul Pablo Alboran s-a născut în 1989 la Malaga și de mic a fost pasionat de muzică, studiind pianul, chitara clasică și flamenco. La vârsta de 12 ani a compus primele sale piese, iar în 2011 a lansat primul album. De-a lungul carierei, a strâns peste 40 de premii internaționale și 30 de discuri de platină, fiind un adevărat fenomen în industria muzicală.

Vezi aici una dintre melodiile lui Pablo Alboran.

Foto: pexels.com