O femeie a rămas însărcinată din cauza unei pisici

Sorin Ionescu
21.07.2020
O femeie a rămas însărcinată din cauza unei pisici

Femeie însărcinată, pisica vinovată. Viața de familie este cea mai frumoasă. Atunci când cuplul decide să mai aducă pe lume încă un copil toată lumea este entuziasmată și fericită. Situația se poate schimba, însă, atunci când femeia rămâne gravidă din greșeală.

Este și cazul unui cuplu din Marea Britanie care are un copil și își mai dorea încă unul, însă izbucnirea pandemiei de coronavirus a făcut ca această decizie să fie amânată. Situația, însă, s-a schimbat brusc după ce soția a rămas gravidă fără să vrea.

Cei doi erau foarte atenți să nu facă o greșeală, iar, de obicei, femeia lua anticoncepționale, însă în ultima perioadă a decis să renunțe la acestea și să folosească prezervativul. Din păcate pentru cei doi, soția a rămas gravidă imediat, iar bărbatul a analizat mai bine prezervativele din raft. Mirarea a fost maximă când a observat că prezervativele aveau găuri mici și semne de la ghearele pisicii.

Credeam că prezervativul va fi suficient, dar apoi a intervenit pisica noastră. În primele luni după ce am adoptat-o, mă trezeam dimineața și toate dulapurile din bucătărie erau deschise, a spus bărbatul, conform DailyStar.

Soțul observase lângă sertar bucățele mici din ambalajul de la prezervative, însă nu le-a luat în seamă. Ulterior, după trei săptămâni, când soția a început să dea semne de sarcină acesta a făcut conexiunea între lucruri. Un lucru este sigur, această familie va avea un subiect de discuție pentru restul vieții.

Dintr-o dată m-a izbit… M-am dus la sertar și toate prezervativele aveau urme de gheruțe și de dinți pe ele. Abia aștept să îi explic fiului sau fiicei mele că îi datorează existența pisicii, a spus bărbatul pentru sursa citată mai sus.

Cei doi se pregătesc acum pentru venirea pe lume al celui de-al doilea copil. O binecuvântare de la Dumnezeu, cu ajutorul pisicii.

Foto: pexels.com