Denise Rifai revine pe sticlă. Vedeta a semnat cu o televiziune puternică

Sorin Ionescu
15.07.2020
Denise Rifai revine pe sticlă. Vedeta a semnat cu o televiziune puternică

Lovitură puternică dată pe piața media, din România, de Kanal D. Postul TV a anunțat, pe site-ul său, că Denise Rifai a semnat un contract din toamnă. Frumoasa prezentatoare și-a găsit de lucru repede, după despărțirea de Realitatea Plus.

Kanal D nu a anunțat ce emisiune va prezenta Denise Rifai în cadrul postului. Vedeta TV și-a dat demisia de la Realitatea Plus, în luna martie, după 9 ani de zile petrecuți acolo. La vremea respectivă, aceasta a acuzat televiziunea că se îndepărtează de principiile sale și are o nouă orientare politică.

Denise Rifai prezenta show-ul “Legile puterii”, după intrarea lui Rareș Bogdan în politică. În momentul de față, emisiunea este moderată de fostul purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi.

Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată.

Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai, a declarat frumoasa prezentatoare pentru paginademedia.ro.

Gafe făcute de Denise Rifai în direct

Rifai este una dintre cele mai titrate jurnaliste din România. În emisiunile moderate vedeta este foarte tranșantă cu invitații săi și nu lasă loc de interpretări. Experiența acesteia în domeniul mass-mediei se vede, cu toate acestea, Denise a fost și protagonista câtorva gafe memorabile în cadrul emisiunii de la Realitatea Plus.

Aceasta l-a avut invitat pe ministrul Economiei și Energiei, Virgil Popescu, iar într-un moment de neatenție a uitat cu cine vorbește și ia atribuit acestuia și funcția de ministru al Telecomunicațiilor. Printre alte gafe mai putem enumera și explicația dată fenomenului Al-Qaeda. “Statul Evreu este de vină pentru apariţia Al-Qaeda”, a afirmat cu patos Denise Rifai.