Andreea Esca a fost confirmată pozitiv cu noul Covid-19!

Morcovescu Ana-Maria
13.07.2020
Andreea Esca a fost confirmată pozitiv cu noul Covid-19!

Vedeta ProTV, Andreea Esca, a fost confirmată pozitiv la un test pentru coronavirus. Imediat după ce a primit rezultatul testului, îndrăgita știristă a fost internată într-un spital privat.

După cum informează Cancan.ro, Andreea Esca se numără printre angajații postului din Pache Protopopescu care s-au infectat cu noul coronavirus în timpul unei petreceri pe plajă care a avut loc în stațiunea Olimp, cu ocazia inaugurării noului resort de lux Novum by the Sea.

Potrivit sursei citate, la respectiva petrecere, la care au participat peste 50 de persoane, nu au fost respectate regulile minime de distanțare socială. Pe lângă Esca și colegii ei de la ProTv s-au mai infectat și alte persoane publice din showbiz-ul autohton prezente la eveniment.

Într-o filmare, difuzată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Andreea Esca apărea purtând masca de protecția în timp ce dansa, însă, la scurt timp, prezentatoarea a renunțat la accesoriul pe care autoritățile l-au impus în aglomerații sau în spațiile închise.

La petrecerea organizată în urmă cu două săptămâni au participat zeci de vedete din lumea mondenă de la noi. Alături de Andreea Esca, care a fost însoțită de fiica sa Alexia, la inaugurarea resortului de lux din Olimp au mai fost prezente și alte vedete, printre care Delia, creatoarea de modă Adina Buzatu, Geanina Ilieș, Lili Sandu sau membrii formației Azur.

ProTv-ul, focar de Covid-19

Postul de televiziune ProTV a trimis în urmă cu câteva zile un comunicat de presă prin care anunța că mai mulți angajați au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, fără să fie precizate numele acestora.

Potrivit aceleași surse, testările vor continuă în rândul celor care au intrat în contact în ultimele două săptămâni cu angajații deja infectați.

După ce s-au confirmat aceste cazuri de coronavirus, conducerea ProTv a luat imediat toate măsurile care se impun în această situație. Au fost dezinfectate toate suprafețele din incinta sediului postului, precum și toate mașinile de serviciu.

Foto: Captură ProTv