Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Ludovic Orban?

Sorin Ionescu
29.07.2020
Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Ludovic Orban?

Fiul lui Ludovic Orban, premierul României, este un tânăr de 20 de ani cu o minte sclipitoare. Premierul este unul dintre politicieni români foarte discreți cu viața sa privată. Activitatea liderului PNL în politică este cunoscută, însă când vine vorba de familie lucrurile sunt mai mult sau mai puțin transparente.

Actualul premier al României este căsătorit de foarte mulți ani cu Mihaela. Cei doi au împreună un băiat, Tudor Andrei, în vârstă de 20 de ani. Acesta este student la Facultatea de Matematică din cadrul Universității București.

E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios, spunea Ludovic Orban în anul 2017.

Prim-ministrul a mărturisit că Tudor Andrei a fost crescut într-un stil mai libertin, fără pedepse și interdicții. Asemeni oricărui părinte, Ludovic Orban este mândru de cum a ajuns băiatul său.

L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă, a adăugat premierul la vremea respectivă.

Tudor Andrei este pasionat de graffiti

Fiul lui Ludovic Orban este considerat de prietenii din jurul său o minte sclipitoare însă destul de introvertit, care evită pe cât posibil ieșirile publice. De aceea, se poate observa că băiatul a stat departe de ochii iscoditori ai presei. Potrivit informațiilor publice, se pare că acesta este pasionat de artă și chiar a participat la competiții naționale și internaționale de graffiti .

Tudor participă încă de la 16 ani la olimpiade de matematică și informatică. Are o minte brici și un IQ mult peste medie. Îi plac mult călătoriile, dar și desenul, pe care a reușit să îl ducă la nivel de artă, deși nu are studii de specialitate. Desenează graffiti la fel de fel de competiții naționale și internaționale, toate lumea se întreabă de unde are el un asemenea talent, a declarat în exclusivitate un apropiat al familiei Orban pentru Playtech.

Mihaela și Ludovic Orban trăiesc de ani buni de zile o frumoasă poveste de dragoste. Căsnicia lor pare a fi una fericită, neauzindu-se niciodată zvonuri malițioase la adresa celor doi.

Ludovic Orban alături de soția, Mihaela, și fiul Tudor Andrei.

 

Foto: rfi.ro și stirilekanald.ro