Ce studii are Dana Budeanu? Unde a făcut școala?

Sorin Ionescu
20.07.2020
Ce studii are Dana Budeanu? Unde a făcut școala?

Dana Budeanu este una dintre cele mai importante vedete din show-bizul românesc. Aceasta și-a început cariera ca designer, iar popularitatea ei a explodat în momentul în care a fost angajată de Pro TV. Acolo, în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”, Dana critica vedetele pentru felul în care se îmbrăcau.

Ulterior, ea fost dată afară de la postul din Pache Protopopescu, după o postare scandaloasă în care critica fundația “Dăruiește Viață”, luând apărarea primarului Gabriela Firea în conflictul cu Vlad Voiculescu. Acum, aceasta realizează o serie de filmulețe pe YouTube, unde are seria “Amețitele și Mafioții”. Totodată, aceasta colaborează și cu site-ul stiripesurse.ro, unde dă verdictul politic al săptămânii.

Dana Budeanu are un limbaj colorat. Cu toate acestea, cea care este considerată a fi promotorul cuvântului “fătălăi” are o mulțime de fani care o apreciază, fiindcă este directă în comunicare. Multă lume o critică, spunând că este necivilizată și are un discurs care nu este demn de o doamnă cu pretenții.

Dana Budeanu are studii făcute în străinătate

Deși pare greu de crezut, având în vedere limbajul pe care îl folosește în filmulețele pe care le promovează pe YouTube, Dana are studii făcute în străinătate. Aceasta a studiat la Royal Holloway of London, marketing-management și are un master în European Business la London School of Economics. Ea mărturisea într-un interviu, că a învățat mult la viața ei pentru a ajunge ceea ce este acum.

Am terminat Managementul și apoi Businessul European la London School of Economics și apoi mi-am dat doctoratul în Integrare Europeana la UCL:). Am ales ce a vrut tata… asta a fost, a declarat la un moment dat Dana Budeanu.

Sarcasmul ei este apreciat, iar canalul de YouTube “Verdict cu Dana Budeanu” are 210.000 de urmăritori. Fie că îți place sau nu de Dana Budeanu, aceasta este una dintre vedetele autohtone cu o mare influență în mediul online.

Foto: YouTube.com