Anca Țurcașiu a divorțat! Ce spune nașul Țânțăreanu?

Sorin Ionescu
22.07.2020
Anca Țurcașiu a divorțat! Ce spune nașul Țânțăreanu?

Cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 50 de ani, a divorțat de soțul ei, medicul Cristian Georgescu, în vârstă de 52 de ani. Neînțelegerile dintre cei doi s-au acutizat, în ultima vreme, și nici măcar fiul lor, în vârstă de 20 de ani, nu a reușit să îi facă să se regăsească.

În iunie, cuplul a sărbătorit 22 de ani de căsătorie. Nașul lor de cununie a fost Cristian Țânțăreanu. Cu toate acestea, artista a anunțat separarea de soțul ei, pe pagina ei de Facebook, luni seară, pe data de 20 iulie. Vestea a venit ca un șoc pentru lumea showbizului românesc.

Medicul Cristian Georgescu nu a dorit să comenteze divorțul. În schimb, nașul Țânțăreanu a comentat despărțirea în stilul caracteristic.

Foarte bine ca a divorțat, că o dată vede nașu p**a finei. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația, a declarat Cristian Țânțăreanu pentru Click.

Așa cum spuneam mai sus, Anca Țurcașiu a anunțat că a divorțat de soțul ei, după o căsnicie de 22 de ani. Vedeta a mărturisit că este un moment greu în viața ei, însă are convingerea că va trece cu bine.

Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook, celebra rețea de socializare.

Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea de nuntă a avut loc la Corbeanca. Naşii de cununie au fost Manuela şi Cristian Ţânţăreanu.

Anca și Cristian au un fiu, în vârstă de 21 de ani, pe nume Radu, student la Facultatea de Inginerie Spaţială din București.

Anca
Anca Țurcașiu alături de Cristian Georgescu și fiul lor.

Foto: click.ro