Andreea Esca a povestit, cu ochii în lacrimi, cum a fost infectată cu coronavirus: “Soțul meu a ajuns la terapie intensivă”

Sorin Ionescu
20.07.2020
Andreea Esca a povestit, cu ochii în lacrimi, cum a fost infectată cu coronavirus: “Soțul meu a ajuns la terapie intensivă”

După mai multe zile în care s-a specificat că Andreea Esca este infectată cu coronavirus, vedeta a decis să vorbească deschis despre ce a trăit. Prezentatoarea știrilor de la ora 19:00, de la Pro TV, i-a acordat un amplu interviu colegului său Cosmin Stan.

În urmă cu câteva zile, reprezentanții postului din Pache Protopopescu au trimis un comunicat de presă, în care au anunțat că oameni din cadrul postului au coronavirus. Totodată, aceștia au avertizat că publicarea unor informații ce folosesc date cu caracter personal încalcă legislația GDPR.

Știrea că Andreea Esca a fost infectată cu noul virus ucigaș din China a fost dată pentru prima dată de capital.ro. Ulterior și celelalte instituții media au susținut această teorie. Astfel, a apărut informația că Andreea Esca a participat la o petrecere, pe litoralul românesc, în care nu s-ar fi respectat normele de distanțare socială și în felul acesta s-a infectat cu Covid-19.

Andreea Esca: “Nu sunt Dumnezeu, nu sunt robot”

Din cauza zvonurilor tot mai multe legate de viața ei, Andreea Esca a decis să acorde un interviu, în care să mărturisească tot ceea ce s-a întâmplat. Vedeta Pro TV a afirmat că i-a fost frică și a fost foarte panicată.

Da, am fost bolnavă de Covid-19, eu, soțul și baiatul. Mulțumită medicilor și lui Dumnezeu acum suntem ok.

Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul, care 3 zile la rând a avut febră aproape 40 de grade. Am chemat salvarea și soțul a ieșit pozitiv, iar eu negativ. După 5 zile am avut și eu simptome. Găteam și mi-am dat seama că nu mai simțeam mirosul de usturoi. Ulterior am observat că nu mai aveam nici gust, a declarat Andreea Esca în direct la știrile de la ora 19 de la Pro TV.

Întrebată de unde crede că a luat virusul, Andreea a mărturisit că nu știe de unde. Poate a fost de la petrecerea de pe litoral, dar nu este sigură.

Am fost internată la Victor Babeș, ca și soțul. Dintre noi trei, soțul a făcut cea mai grea formă. Plămânii lui au fost foarte afectați și a ajuns la terapie intensivă. Soțul îmi zicea “nu mai pot, nu mai pot, cred că așa este Iadul”.

Sunt un om care face greșeli. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Cred că de la spital și de la înmormântare nu este nimic de spus.

Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că este de la acea petrecere. Noi am fost cei care ne-am protejat mai mereu. Am participat la acea petrecere fiindcă a fost în aer liber și s-au respectat toate măsurile, însă la un moment dat am lăsat garda jos, a adăugat Andreea Esca pentru sursa citată mai sus.

La final, vedeta a îndemnat populația să nu lase garda jos și să aibă grijă să se protejeze de COVID-19.

Vezi aici interviul integral dat de Andreea Esca

Foto: gandul.ro