Actorul Mel Gibson a avut coronavirus

Sorin Ionescu
24.07.2020
Actorul Mel Gibson a avut coronavirus

Mel Gibson a fost infectat cu coronavirus. Actorul a fost internat într-un spital privat în luna aprilie și a fost tratat cu remdesivir, au anunțat cei de la Independent. Informația a fost făcută publică de un reprezentant al acestuia.

Actorul, în vârstă de 64 de ani, a stat internat mai bine de o săptămână și a fost tratat cu remdesivir. Ulterior acestuia i s-au făcut numeroase teste, care au ieșit negative și au demonstrat că acesta s-a vindecat de coronavirus. Totodată, vedeta a fost testată pozitiv și pentru anticorpi.

De la începutul pandemiei de Covid-19 mai multe vedete au făcut public faptul că au fost infectate cu noul virus ucigaș din China, precum: Tom Hanks și soția lui, Idris Elba Olga Kurylenko, Plácido Domingo, Jackson Browne și Pink.

Câteva vedete, printre care legendarul compozitor John Prine, actorul Nick Cordero, dramaturgul Terrance McNally și muzicianul Adam Schlesinger,  au murit ca urmare a complicațiilor cauzate de coronavirus.

Cariera lui Mel Gibson

Mel Gibson s-a născut pe 3 ianuarie 1956, la New York. Acesta este actor, regizor, producător și scenarist de filme. În 1968 s-a mutat cu familia în Australia, unde a studiat la Institutul Național de Artă Dramatică din Sydney, în compania unor oameni remarcabili precum Judy Davis.

De-a lungul carierei a jucat în numeroase filme premiate la Hollywood, precum: Mad Max, Lethal Weapon, Braveheart, Conspiracy Theory, The Patriot și multe altele. Una din marile sale realizări o constituie filmul “The Passion of the Christ”, pe care l-a regizat și finanțat.

Mel Gibson este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Cariera sa este una plină de succes, iar filmele sale vor rămâne în istoria cinematografiei mondiale. Viața sa particulară este una impresionantă, la fel ca cea a multor staruri de la Hollywood.

Vezi aici trailerul ultimului film în care joacă Mel Gibson.

Foto: vanityfair.com