Vedetă de la noi, înșelată, bifează al doilea divorț: “Drumurile noastre s-au separat”

Gabriel Alexandrescu
24.11.2020
Vedetă de la noi, înșelată, bifează al doilea divorț: “Drumurile noastre s-au separat”

Andrei Ștefănescu nu pare să aibă noroc în dragoste. Jumătatea formației Alb-Negru a bifat în luna septembrie al doilea divorț. Separarea vine după ce în urmă cu 8 ani, artistul divorțase și de Sylvia, cea care îl înșelase cu Iulian Demeter.

Andrei Ștefănescu a scris pe Facebook că se desparte de Antonia, soția sa și mama băiețelului lui, Ayan.

“Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri. Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti.

In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai. Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna.

Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan.

Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum.

Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri. In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea. Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!”

Andrei, la al 2-lea divorț

În urmă cu 8 ani, o veste bombă dinamita showbizul românesc. Sylvia l-a înșelat pe Andrei Ștefănescu în timp ce filma un videoclip. Amantul? Chiar bărbatul care apărea în imagini fierbinti, alaturi de artistă.

”Este cel mai chinuitor lucru sa dormi langa un om stiind ca te minte si ca se joaca frumos. Este ingrozitor sa stai in pat cu iubita ta, sa stii ca vine de la altul, dar te mangaie si se poarta aproape normal”, povestea Andrei la vremea respectivă. Ce a urmat? Divorț. Primul dintre ele, după o căsnicie de 3 ani.