Un troleibuz a luat foc în București. Ce a spus Gabriela Firea? | VIDEO

Gabriel Alexandrescu
08.06.2020
Un troleibuz a luat foc în București. Ce a spus Gabriela Firea? | VIDEO

Un troleibuz a luat foc, duminică după amiază, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, din Capitală. Din fericire, deși mașina de transport persoane a ars în totalitate, nu au fost raportate victime.

Pompierii bucureșteni au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, cu ambulanța SMURD și o descarcerare, duminică, pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, unde a izbucnit un incendiu la un troleibuz. În troleibuz era o singură pasageră și șoferul și ambii au reușit să iasă la timp. Ba mai mult, conducătorul auto a încercat să stingă flăcările cu extinctorul însă flăcările s-au extins rapid.

Ulterior, focul a fost stins și resturile troleibuzului au fost luate de la fața locului. Momentul cu incendiul a fost filmat de trecători și filmulețul a fost urcat, ulterior, pe Internet.

Gabriela Firea: “Doi ani am fost șicanați cu licitația pentru achiziția a 100 de troleibuze”

La scurt timp de la incident, Gabriela Firea a reacționat pe Facebook. „Sper că toți cei care blochează intenționat licitațiile pentru achiziția de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul orașului! Doi ani am fost șicanați cu licitația pentru achiziția a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reușit să semnăm contractul anul acesta. Așa s-ar fi întâmplat și cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la București cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziționate tot după o licitație îngreunată doi ani de zile. Dar în continuare suntem blocați cu licitația pentru achiziția celor 100 de tramvaie. Se va dovedi că motivele sunt inventate”, a scris Primarul General al Capitalei.

Acesta a adăugat: “Azi în troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blochează achizițiile de noi mijloace de transport în comun? Să se întâmple o tragedie? Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viață oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!!!”.

Vezi AICI imagini cu troleibuzul în flăcări!