Un profesor universitar a refuzat să apară la o emisiune unde era invitat Selly

Sorin Ionescu
31.07.2020
Un profesor universitar a refuzat să apară la o emisiune unde era invitat Selly

Vloggerul Selly a început să apară tot mai des la emisiuni TV. Realizatorii de show-uri îl invită pe tânărul influencer, întrucât acesta are un public țintă care îl urmărește peste tot. Adolescentul care tocmai ce a luat BAC-ul anul acesta este foarte critic cu privire la sistemul de învățământ. Există însă destule voci care afirmă că multe dintre ideile sale sunt infantile și nu au nicio legătură cu realitatea și posibilitatea de a fi puse în practică.

Andrei Șelaru, alias Selly, s-a aflat, aseară, în studioul postului de televiziune Digi24. Aici, moderatorul nu l-a pus deloc în dificultate pe băiat, lăsându-l să își expună ideile mai mult sau mai puțin corecte, drept urmare un invitat de marcă a refuzat să mai apară în emisiune. Ioan Stanomir, profesor la Universitatea din București, a anunțat pe o rețea de socializare că nu mai vine la Digi24, fiindcă nu se simte ca fiind Selly.

Citind aici,întàmplător, ce se petrece, în prime-time, în platoul unei televiziuni de știri la care eram invitat, din când în când, (Digi24) îmi dau seama că locul meu nu mai poate fi acolo, pentru că nu sunt Selly, printre altele, cred. Refuzul meu de a mai cauționa acest mediu al imposturii demagogice este irevocabil. Televiziunea din România pur și simplu nu există pentru mine ca temă de conversație, a scris, pe Facebook, Ioan Stanomir.

Profesorul Ioan Stanomir (47 de ani) este recunoscut în domeniul universitar ca fiind cel care a dezvoltat proiecte de cercetare în următoarele domenii: constituționalism comparat, istoria ideilor politice (conservatorism) sau studii culturale pe intervalul comunist.

Cine este Selly?

Andrei Șelaru, alias Selly, este un vlogger și cântăreț român, care a devenit cunoscut în special datorită canalului său de YouTube. Acesta s-a născut pe 28 februarie 2001, în Craiova, într-o familie cu posibilități materiale modeste, mama lui fiind profesoară, iar tatăl inginer silvic. Ulterior, Selly a cucerit lumea internetului și are milioane de vizualizări și de urmăritori pe conturile sale de social media.

Copil fiind, Selly și-a petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului. Așa a descoperit YouTube-ul, unde și-a înființat propriul canal. În prezent, acesta are 2,69 milioane de urmăritori, fiind un adevărat influencer în acest sector. În data de 21 decembrie 2017, a înființat formația 5GANG, o trupă în mare vogă în această perioadă.

Cu toate că ai crede este un răsfățat, acesta tocmai a luat BAC-ul cu o medie finală de 9.60. El a obținut la limba română – 9.50, matematică – 9.60, biologie – 9.70.

Vezi AICI emisiunea unde a fost invitat Selly!