Trei lucruri pe care tenismena Eugenie Bouchard la caută la un bărbat

Gabriel Alexandrescu
27.05.2020
Trei lucruri pe care tenismena Eugenie Bouchard la caută la un bărbat

Eugenie Bouchard este considerată a fi una dintre cele mai frumoase sportive din lume. Cu toate acestea, canadianca este singură de ceva vreme. Dar, pentru că este un om ambițios, Bouchard, în vârstă de 26 de ani, a vorbit despre calitățile pe care le caută la viitorul ei iubit.

Bouchard este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de milioane de fani. Tenismena a dezvăluit recent ce calități trebuie să aibă bărbatul care să îi fure definitiv inima.

“Să aibă piscină în curtea casei, să adore să planifice întâlniri surpriză și să nu se uite la televizor. Cei care se încadrează în aceste cerințe să mă caute”, a precizat tenismena care are în palmares o finală la Wimbledon în 2014, fiind prima canadiană care a ajuns într-o finală de Mare Șlem la simplu.

Bouchard, “date” cu un fan

În urmă cu câțiva ani, Eugenie Bouchard și-a dat întâlnire cu un fan de pe rețeaua Twitter după ce a pierdut un pariu. “Cea mai tare întalnire ever”, avea să declare bărbatul într-un clip postat de Bouchard pe Instagram.

Cât despre tenismenă, aceasta a punctat pentru site-ul TMZ: “Am avut noroc pentru că e un om normal. Internetul e un loc întunecat si inspaimantator, dar am avut noroc cu el”.