Tot internetul râde de Maria Grapini! Ce a făcut de această dată fostul europarlamentar?

Gabriel Alexandrescu
03.12.2020
Tot internetul râde de Maria Grapini! Ce a făcut de această dată fostul europarlamentar?

Face ce face Maria Grapini și ajunge din nou în centrul atenției. Recent, politicianul a fost din nou luat la mișto pe rețelele de social media după un comentariu nepotrivit.

Redactorii site-ului de satiră timesneweoman.ro au scris o știre cu titlul: “La orgia gay din Bruxelles era și Grapini, care a înțeles că e concert de orgă”. Știrea este o satiră făcută după un caz real. În urmă cu câteva zile, un europarlamentar ungar a participat la o orgie sexuală cu 25 de persoane la Bruxelles și a recunoscut că este gay. József Szájer a recunoscut că a fost unul dintre participanții la orgia sexuală organizată într-un bar din centrul capitalei belgiene.

Revenind la știrea celor de la timesneweoman.ro, aceștia au scris în material: “Noi detalii ies la iveală despre orgia gay de la Bruxelles. Surse din poliția belgiană au dezvăluit că singura femeie care a participat la orgie a fost europarlamentarul român Maria Grapini, însă din cu totul alte motive decât cele ale celorlalți participanți. „Eu am venit pentru un concert de orgă aici”, le-a spus Grapini polițiștilor belgieni”.

Maria Grapini

Supărată din cale afară pe cei de la TNR, Maria Grapini a dat un comentariu pe pagina de Facebook a publicației: “Dacă nu veți șterge aiureala postată și nu veți dezminți, vă voi da în judecată. Știți bine că există lege pentru știri fale”.

Polițistul Marian Godină nu a ratat ocazia să o ia și el la mișto pe Maria Grapini pentru atitudinea sa: “Maria Grapini v-a da ân judecată TNR, sper să le i-a toț bani că prea d-au iei știri false”.

Jurnalistul Lucian Mândruță a notat și el: “Comentariul cel mai lipsit de umor al zilei”.