Stand-up comedy involuntar cu „ministrul Grindă” în prim-plan

Morcovescu Ana-Maria
27.07.2020
Stand-up comedy involuntar cu „ministrul Grindă” în prim-plan

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ștefan, s-a aflat în centrul atenției la cea mai recentă acțiune a primului ministru Ludovic Orban.

Cum îl imită “ministrul Grindă” pe Ludovic Orban

La conferința de presă pe care premierul României a susținut-o la Constanța cu prilejul vizitării șantierului de reabilitare a Cazinoului de la Marea Neagră, Ion Ștefan a fost protagonistul unui adevărat show de stand-up comedy.

Poziționat în spatele lui Ludovic Orban, cel poreclit de către social-democrați „ministrul Grindă” a fost surprins în mai multe rânduri în timp ce îi imita gesturile superiorului său. Atât de aproape se afla de acesta încât, la un moment dat, Ion Ștefan l-a și atins pe Orban. Dându-și seama de penibilul momentului, acesta a început să-și scuture mâinile semn că a realizat gesturile incontrolabile pe care le făcea.

Ion Ștefan, gafeur de meserie

Episodul de la Constanța nu este o premieră pentru Ion Ștefan. Acesta a devenit celebru ca urmare a declarațiilor sale care au stârnit deseori zâmbete. De altfel, și-a atras porecla de „ministrul Grindă” după ce a declarat că vila sa a ajuns să măsoare 910 metri pătrați… dintr-o greșeală.

După ce a intrat în Guvernul Orban, a fost invitat la Realitatea Plus, unde a oferit câteva declaraţii memorabile, scrie Fanatik.ro.

Ion Ștefan s-a plâns de faptul că laptopurile pe care le folosesc angajaţii din minister sunt prea mici. Mai mult, el le-a făcut subalternilor săi o caracterizare halucinantă: „Sunt oameni, au CNP şi ei, sunt oameni ca şi noi cu mâini şi cu picioare, cu ochi (…) se nasc sau sunt născuţi, vin la serviciu, se trezesc dimineaţa”.

Ulterior, a făcut o altă declarație cel puțin ciudată referitoare la școlile care au toaletele în curte. „Mâine vom construi acum. Prin semnarea acestor… Mâine, ceea ce am putea putea face mâine facem astăzi. Construim acum mâine. Când vorbim despre toaletele din curtea școlii într-adevăr suntem într-o direcție corectă și bună”, declara ministrul Ion Ștefan la începutul anului.