Senatorul PNL Daniel Fenechiu, filmat cu o sticlă de coniac la dezbaterile din Comisia Juridică din Senat | VIDEO

Gabriel Alexandrescu
15.07.2020
Senatorul PNL Daniel Fenechiu, filmat cu o sticlă de coniac la dezbaterile din Comisia Juridică din Senat | VIDEO

Senatorul PNL de Bacău Daniel Fenechiu a comis-o ca la carte. Acesta a fost filmat marţi noaptea, într-o pauză de la dezbaterile din Comisia Juridică din Senat cu o sticlă de coniac. “Şi ca lumea să nu ştie ceva fac beau din ceşcuţă”, s-a amuzat PNL-istul.

Daniel Fenechiu (50 de ani) este în centrul unui scandal după ce a fost filmat cum, într-o pauză de la dezbaterile din Comisia Juridică din Senat, bea dintr-o sticlă de coniac cu o vechime de zeci de ani.

„E adus de la o podgorie de undeva de lângă Luxemburg. Un coniac din anul naşterii mele, are 50 de ani. Aşa, când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. E foarte ok”, s-a lăudat Fenechiu.

Acesta a adăugat șugubăț: “Şi ca lumea să nu ştie ceva fac beau din ceşcuţă. Pe vremuri, când eram elev şi fentam anumite reguli îmi puneam în ceşcuţă. Domnul Ganea, noroc!”.

Ulterior, în cadru a intrat și pisica senatorului pe care Daniel Fenechiu a arătat-o cu mândrie colegilor de la dezbatere.

Cum se apără Fenechiu?

Daniel Fenechiu a fost întrebat despre gestul său de către ziariștii de la HotNews. „Eram în pauză, a fost un moment gustat de majoritatea colegilor. Nu ştiam că se înregistrează. Cei care cred că un senator sau deputat nu e om, greşesc. E glumă evidentă”, s-a apărat PNL-istul.