Scandal în Prelungirea Ghencea: Nicușor Dan s-a îmbrâncit cu Aurelian Bădulescu

Gabriel Alexandrescu
05.06.2020
Scandal în Prelungirea Ghencea: Nicușor Dan s-a îmbrâncit cu Aurelian Bădulescu

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei și Aurelian Bădulescu, viceprimarul Bucureștiului, au fost protagoniștii unui amplu scandal în această dimineață. Totul a fost trasmis live spre uimirea telespectatorilor și a internauților.

Nicușor Dan a încercat în această dimineață organizarea unei conferințe de presă în plină stradă, în Prelungiea Ghencea, una dintre cele mai aglomerate artere din București. Conferința avea ca scop prezentarea bilanțului de mandat al Gabrielei Firea, actualul primar general al Capitalei. La fața locului a apărut și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, cu un dulap. Acesta din urmă nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să-și țină discursul și l-a înrerupt constant.

Între cei doi au avut loc și o serie de îmbrânceli. “Lasă-mă să-mi desfășor această conferință de presă. Stai, domnule, la 2 metri de mine”, i-a reproșat Nicușor Dan lui Bădulescu. “Nu mă mai împingeți. Nu ți-e rușine?”, i-a răspuns Bădulescu lui Dan.

După minute bune de parlamentări,  Nicușor Dan a început conferința de presă. Sau, o tentativă de conferință întrucât viceprimarul a intervenit la fiecare cuvânt rostit de candidatul PNL-USR spunând: „Fals!”, „Mințiți!” sau „Neadevărat!”.

“Ne cerem scuze pentru circul acesta în maniera caracteristică PSD. Prelungirea Ghencea este un exemplu reprezentativ despre cum Primăria Capitalei răspunde așteptărilor bucureștenilor”, a mai spus Nicușor Dan, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei.

Vezi aici conferința de presă!