Rușinos? Cu ce s-a ocupat înainte de a fi celebră Gina Pistol, iubita lui Smiley?

Gabriel Alexandrescu
28.12.2020
Rușinos? Cu ce s-a ocupat înainte de a fi celebră Gina Pistol, iubita lui Smiley?

Toată lumea a auzit despre Gina Pistol, cea care îl va face tată pe Smiley. Blonda și-a câștigat celebritatea pozând în Playboy. Totuși, cu ce se ocupa blonda înainte de a devenit cunoscută?

Cu ce s-a ocupat Gina Pistol?

Georgeta Pistol (așa este în buletin) s-a născut pe 9 decembrie 1981 (38 de ani), la Roșiorii de Vede, din județul Teleorman. Cu ani buni înainte să dea nas în nas cu celebritatea, Gina Pistol a fost operator la un centru de copiere. De fapt, acesta a fost și primul job al Ginei. Ulterior, Gina a fost vânzătoarea la un chioșc din Roșiorii de Vede. Venirea la București i-a schimbat definitiv cariera Ginei. Aceasta s-a angajat inițial la o firmă de articole sportive, apoi la magazinul Zara din Plaza Romania.

Ce relații a avut Gina Pistol?

Pasul în televiziune l-a făcut în anul 2005, atunci când a acceptat oferta de la Național TV de a prezenta emisiunea ”Nu suntem blonde”. Aceasta a avut de-a lungul timpului relații cu fotbaliștii Ciprian Marica, Mihai Răduț sau cu Bogdan Ivanov.

Prezentatoare emisiunii Asia Express si Smiley formează un cuplu din anul 2017 și fotomodelul este mai mare cu un an decât artistul. Cei doi așteaptă un copil. Întrebată dacă Smiley este bărbatul ideal, pe care l-a așteptat dintotdeauna, Gina a spus: “Nu există om perfect sau relație perfectă. Cuvântul în sine este relativ și diferit pentru toată lumea. Există relații care ne învață ceva, relații care ne ajută să descoperim ceva în noi, să evoluăm. Dacă ai ochii și mintea deschise poți păstra ceva din orice experiență pe care ai avut-o (…)”