Realizatorul tv Marius Tucă a fost confirmat cu noul coronavirus

Morcovescu Ana-Maria
11.09.2020
Realizatorul tv Marius Tucă a fost confirmat cu noul coronavirus

Jurnalistul și realizatorul tv Marius Tucă a fost confirmat pozitiv cu noul Covid-19 în cursul serii de joi. Potrivit unui comunicat dat publicității de Aleph News, televiziunea la care Tucă moderează emisiunea „Marius Tucă Show”, starea sa de sănătate este în momentul de față bună. Cu toate acestea, Tucă a fost internat pentru 24 de ore.

Conform comunicatului publicat de reprezentanții postului de televiziune deținut de Adrian Sârbu, fostul director al cotidianului Jurnalul Național nu are febră şi nici nu prezintă alte simptome specifice bolii. Examenul CT efectuat la nivelul plămânilor nu a relevat configuraţii anormale, iar nivelul saturaţiei oxigenului în sânge este de 97%.

Într-o discuţie telefonică pe care a avut-o cu patronul Aleph News, Marius Tucă a spus: „Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viaţa mi-a pus-o în faţă şi să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii şi spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covid-ul mi-a creat această oportunitate. Ţineţi aproape, dar nu mai aproape de un metru și jumătate”.

Din cauza îmbolnăvirii lui Marius Tucă, în locul emisiunii de joi seară a fost difuzată o reluare a unei alte ediții. În ultima emisiune pe care a moderat-o Marius Tucă l-a avut invitat pe doctorul Adrian Streinu-Cercel, care pe întreg parcursul emisiunii a purtat masca sanitară pe față.

Cine este Marius Tucă?

Marius Tucă s-a născut la 29 iulie 1966, la Caracal și este un jurnalist și realizator de televiziune de mare succes.

În anul 1993 a înființat cotidianul Jurnalul Național, publicație pe care a condus-o din postura de director până în anul 2015, când a demisionat din cauza problemelor financiare pe care le avea ziarul.

În 1997 a lansat, la Antena 1, talk-show-ul „Milionarii de la miezul nopții”, al cărui nume l-a schimbat după câțiva ani în „Marius Tucă Show”. Emisiunea a încetat să mai fie difuzată în preajma alegerilor prezidențiale din 2004. După trei ani, Tucă a reluat emisiunea cu subiectul „Elodia”, însă doar pentru câteva ediții, ulterior emisiunea ieșind definitiv din grilă.

Începând cu 1 septembrie 2020, talk-show-ul „Marius Tucă Show” este difuzat la noul post de televiziune Aleph News zilnic, de la ora 20:00.

Foto: Facebook