Rareș Bogdan a petrecut cu 100 de invitați, deși legea interzice acest lucru. Prima sa reacție

Sorin Ionescu
23.06.2020
Rareș Bogdan a petrecut cu 100 de invitați, deși legea interzice acest lucru. Prima sa reacție

Rareș Bogdan a încălcat legea, după ce a sărbătorit ziua fiicei sale la un local din Cluj în prezența a 100 de invitați. Conform reglementărilor, pe perioada stării de alertă este interzisă adunarea a mai mult de 20 de persoane într-un spațiu închis.

Evenimentul a avut loc la localul DaVinci din Cluj-Napoca, jurnaliștii de la Libertatea reușind să filmeze cu o dronă, dar și de la nivelul solului, cum regulile impuse de autorități sunt încălcate cu bună știință. Pe imagini se poate vedea cum în parcarea restaurantului sunt peste 30 de mașini.

Prima reacție a lui Rareș Bogdan

Contactat de cei de la stiripesurse.ro, Rareș Bogdan a recunoscut că a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale, însă la petrecere nu au fost 100 de persoane, iar în interior s-au aflat maxim 20 de persoane, în special cei în vârstă.

“Întreg articolul este o tâmpenie! S-a stat afară! Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior.

Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepoții.

Cred că au fost maxim 40 de persoane și am avut mese pe terasă, doar pentru cei mai în vârstă în interior. Cifra de 100 de persoane este o tâmpenie!”, a declarat Rareș Bogdan, pentru sursa citată mai sus.

Manager localului DaVinci Adela Logean a recunoscut evenimentul, însă susține că a respectat toate regulile.

“Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt … șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc”, a declarat Adela Logean, pentru Libertatea.

Conform reglementărilor din starea de alertă, în toată România este interzis restaurantelor să-și primească oaspeții altundeva decât pe terasă sau în grădină. Dacă închiriezi locul pentru un eveniment privat, nu poți avea mai mult de 20 de invitați înăuntru.

Foto: Libertatea