Popescu și Flick, în locul lui Morar și Buzdugan

Gabriel Alexandrescu
31.07.2020
Popescu și Flick, în locul lui Morar și Buzdugan

Matinalul Morning ZU cu Mihai Morar și Daniel Buzdugan și-a încheiat, vineri, 31 iulie, ultima ediție din acest sezon. Începând de luni, cea mai importantă emisiune a Radio ZU va fi prezentată de Răzvan Popescu și Flick.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au intrat, în mod oficial, în vacanță. De pe 3 august și până pe 14 septembrie, locul acestora va fi luat de colegii Răzvan Popescu și Flick, cunoscut și ca Domnul Rimă.

Matinalul Morning ZU este în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 7:00 la 10:00. Aceștia vor fi ajutați de colega lor Corina, cea care va ține locul Emei.

“A fost cel mai greu sezon de radio de când fac radio. Dar cu cele mai frumoase amintiri de când strâng amintiri din radio. Mulțumiri și pupici de la noi de la “sediu”, fata și băieții pleacă în concediu. Să aveți grijă de voi, cum ați avut de noi în lunile astea”, a scris Mihai Morar pe contul său de Facebook.

De cealaltă parte, Răzvan Popescu este nerăbdător să preia ștafeta matinalului. “Gata cu vacanța! Ne reîntoarcem în studio cu forțe proaspete. Abia așteptăm să facem Morning ZU!”, a punctat omul de radio pentru infospot.ro.

Flick, 10 ani de radio

Recent, Flick a împlinit 10 ani de când se află în echipa Radio ZU. El a marcat momentul printr-o poezie pe contul său de Facebook:

Acum 10 ani de zile,
Fără pregătiri sau pile
Am pășit eu pe un drum
De care sunt mândru acum.

Împreună c-un băiat
Și c-un microfon cablat
Începeam să-mpart cuvinte
Și tot ce-mi trecea prin minte.

Radioul e viu, e o stare anume
Am cea mai frumoasă meserie din lume!