Pleacă Messi de la Barcelona? Unde s-ar putea transfera Messi?

Gabriel Alexandrescu
01.09.2020
Pleacă Messi de la Barcelona? Unde s-ar putea transfera Messi?

Povestea de dragoste dintre Messi, cel mai bun jucător din toate timpurile, și Barcelona a ajuns la final. Argentinanul Leo Messi (33 de ani) nu s-a prezentat la primul antrenament al lui Koeman la Barcelona și a anunțat conducerea că vrea să părăsească gruparea catalană.

În urmă cu câteva zile, Messi a transmis un fax către clubul FC Barcelona, anunțând că vrea să-și rezilieze acum contractul. Se pare că argentinanul nu a putut trece peste durerea umilinței din “sfertul” Ligii Campionilor, 2-8 cu Bayern.

Singura opțiune prin care fotbalistul poate părăsi Barca pare fi achitarea clauzei de reziliere în valoare de 700 de milioane de dolari. Și sunt echipe dispuse să achite clauza.

Leo Messi a jucat pentru Barcelona din 2005 în 662 de meciuri și a punctat de 572 de ori, fiind o adevărată legendă a clubului catalan.

Manchester City stă la pândă

Manchester City, cu Guardiola la cârmă, este destinația favorită unde Messi și-ar putea încheia cariera. Argumentul suprem? Șeicii au bani să plătească clauza de reziliere și Guardiola este antrenorul sub bagheta căruia Messi a avut cea mai bună perioadă a sa.

Totuși, printre posibilele destinații ale lui Messi se mai numără Juventus, Inter, PSG sau Manchester United.