Olguța Vasilescu, atac la Nicușor Dan: “Băieţaş, o să simţi ce simţeau şi ăia pe care îi atacai cu haita ta”

Gabriel Alexandrescu
19.06.2020
Olguța Vasilescu, atac la Nicușor Dan: “Băieţaş, o să simţi ce simţeau şi ăia pe care îi atacai cu haita ta”

Ieri, Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a trimis un şir de basculante la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan în aer liber, în Sectorul 5, pentru a-i perturba acestuia evenimentul. Când Nicușor Dan a început să vorbească camioanele au început să claxoneze. În dispută s-a implicat și Lia Olguța Vasilescu.

Olguţa Vasilescu, unul dintre cei mai vocali deputați PSD, a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce Nicuşor Dan a dat ieri vina pe a doua serie de întreruperi din conferinţa sa de presă pe „filonul comunist din PSD”.

„Nicusor Dan plânge de mama focului pe la tv ca se comporta si altii cu el cum se comporta USR cu ai nostri pe vremea cand era el presedinte acolo. “Cer bun simt de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui sa isi exprime punctul de vedere fara sa deranjeze”. Baietas, e o vorba in popor: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! Mai tii minte cand stateai atarnat de tribuna parlamentului cu pancarta de gat si nu ii lasai pe deputatii PSD sa vorbeasca? Sau cum mergeai peste ei in conferinte de presa? Ai uitat? O să-ți mai amintesti din când în când… Si o sa simti ce simteau si aia pe care ii atacai cu haita ta…”, a notat Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Aceasta a mai spus: “Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribuna sa i se adreseze ceilalti cu respect. Altul care ne baga telefonul in ochi si punea muzica la maxim la boxe, in comisiile parlamentare, cat sa nu se poata lucra… Nici macar nu il jignise cineva! Dupa ce au facut pe revolutionarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viţă nobila si pretind sa li te adresezi ca la boieri… Poate va luati si o camasa pe voi si puneti o cravata la ea, daca tot veniti sa vorbiti in parlament si mai pretindeti si respect!”.

Vezi AICI momentul în care camioanele au stricat conferinta de presă a lui Nicușor Dan!