Nicușor Dan, atac la Firea: “Are cultul personalității”

Gabriel Alexandrescu
19.01.2021
Nicușor Dan, atac la Firea: “Are cultul personalității”

Vehiculele destinate transportului public vor fi decolantate, astfel încât spațiul eliberat să poată fi vândut pentru reclame comerciale. Este vorba despre vehiculele din parcul Societății de Transport București, pe care erau trecute însemnele Primăriei și anul achiziției.

Actualul primar al Bucureștiului nu a ratat ocazia să o mai atace o dată pe Gabriela Firea, cea pe care a înlocuit-o la conducerea Bucureștiului.

“Știm cu toții că sunt ale Primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar”, a declarat Nicușor Dan cu privire la acest subiect.

Acesta a continuat: “În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenții economici privați care își doresc reclamă în spațiul public”

Până în acest moment, au fost decolantate peste 60% din totalul autobuzelor STB, urmând ca în următoarele 10 zile să fie curățate și restul vehiculelor.