Mircea Radu și-a schimbat profesia. Cu ce se ocupă vedeta acum?

Sorin Ionescu
02.07.2020
Mircea Radu și-a schimbat profesia. Cu ce se ocupă vedeta acum?

Bombă pe piața media din România. Mircea Radu a renunțat să mai apară pe sticlă și are o nouă meserie. Fostul prezentator al emisiunii “Din dragoste”, de la Antena 1, a fost numit director de comunicare al TVR.

Acesta lucra de ceva vreme în cadrul Televiziunii Române și a acceptat noua propunere venită din partea conducerii. Prezentatorul TV va ocupa, din iulie, funcția de Șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol. Totodată Mircea Radu îndeplinește și funcția de consilier al președintelui TVR Doina Gradea. Vedeta TV a mărturisit că “este o propunere onorantă, dar și o mare provocare”.

Consilier în management al Preşedintelui-Director General al TVR, Doina Gradea, atribuţiile sale fiind legate de proiectele editoriale şi de imagine ale televiziunii publice, Mircea Radu va îndeplini şi sarcinile de coordonator cu atribuţii de Șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol, se arată în anunțul TVR către angajați.

Mircea Radu, un prezentator care avea carismă

De-a lungul timpului, vedeta a mai prezentat și alte emisiuni la TVR precum: “Down the road. Aventura”, “Telejurnal”, “ÎnTrecerea anilor” şi “Femei de 10, Bărbaţi de 10”.

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Mircea Radu a povestit de ce a acceptat noua funcție și ce vrea să realizeze. Știrile false sunt o mare problemă, în această perioadă, iar comunicarea este esențială, a afirmat vedeta.

Am acceptat deoarece cred că, pentru a duce mai departe cu succes brandul TVR, alături de un management performant alcătuit din profesioniști cu experiență și cu rezultate în acest domeniu, este nevoie de un plan coerent de comunicare internă și externă, a declarat vedeta pentru sursa citată mai sus.

Mircea Radu a devenit vedetă națională, în special, după ce a prezentat emisiunea “Din dragoste”, de la Antena 1. În cadrul show-ului, oameni simpli veneau pentru a-și declara iubirea faţă de o altă persoană dragă lor. Formatul emisiunii și carisma prezentatorului au făcut audiențele să depășească toate așteptările.

Foto: unica.ro