Mircea Badea: „Nu este nimeni mai psihopat decât mine!”

Morcovescu Ana-Maria
14.07.2020
Mircea Badea: „Nu este nimeni mai psihopat decât mine!”

Prezentatorul tv Mircea Badea a vorbit în ediția de duminică a emisiunii „În gura presei” despre pandemia de coronavirus și despre măsurile pe care le-a luat pentru a se proteja, scrie Antena3.ro.

Astfel, vedeta postului de televiziune Antena 3 ia foarte în serios această boală și a dezvăluit că se spală pe mâini foarte des, se tunde singur și poartă aceeași pereche de adidași de când a început pandemia

„Eu personal, cetățean al României, care mă spăl pe mâini de nu mai am mâini, care mă tund singur în baie ca să fiu responsabilul lu’ pește, care port o singură pereche de adidași de când a început pandemia tocmai ca să fie totul sub control, îi las întotdeauna la ușă, îi dezinfectez, port mască de mai are un pic și mi se imprimă pe mufă (…). Eu apăs pe butoanele de la lift cu cheia care are vârf punctiform și după aceea o dezinfectez cu spirt. Mai psihopat ca mine în a mă feri de carcalacu’ vieții nu e nimeni! Credeți-mă, nimeni! Nimeni însemnând nimeni, sunt pur și simplu psihopat”, a povestit partenerul lui Carmen Brumă la Antena 3.

Mircea Badea se teme pentru sănătatea celor dragi

Realizatorul emisiunii „În gura presei” a ținut să sublinieze că nu se teme pentru propria persoană în războiul împotriva noului Covid-19, ci de faptul că, dacă nu ar respecta măsurile minime de protecție și de distanțare socială, ar putea să dea mai departe virusul celor dragi și prietenilor.

„Nu pentru mine, personal, pentru că eu personal nu dau doi bani prăjiți. Nu cred că îmi face mie coronavirusul personal nimic. Poate nu e așa și mă omoară, bine. Eu nu cred că îmi face nimic și atunci nu pentru mine personal, dar ideea e să nu dau mai departe altuia. Mai psihopat ca mine nu este nimeni, dar când vine câte unul să mă certe pe mine că nu respect… Eu respect și ca mine sunt mulți care respectă. Nu toți suntem ghiorlani de la Vama Veche. Ce să vezi, nu toți suntem. Eu zic că marea masă nu suntem și ne simțim și jigniți”, a mai adăugat Mircea Badea.