Mihai Gâdea a luat-o la întrebări pe Dana Budeanu: “Cine sunt amețitele despre care vorbești?” Ce a răspuns Budeanca!

Gabriel Alexandrescu
03.09.2020
Mihai Gâdea a luat-o la întrebări pe Dana Budeanu: “Cine sunt amețitele despre care vorbești?” Ce a răspuns Budeanca!

Dana Budeanu, unul dintre cele mai cunoscute personaje de pe Internet din ultimele luni, a fost invitata lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Fosta soție a lui Radu Budeanu a adus elogii Gabrielei Firea, actualul Primar General al Capitalei. “Eu nu sunt PSD-istă, dar sunt cu Gabi Firea”, a spus Dana Budeanu.

Acuzată în dese rânduri că ar fi PSD-istă, Dana Budeanu a explicat de unde vine simpatia ei pentru Gabriela Firea: “Eu nu sunt PSD-istă, reveniți-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareș e fratele lui Nicușor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susțin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect și pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt. După părerea mea, a făcut prea mult”.

Dana Budeanu a continuat: “Eu dacă mă apuc acum să enumăr câte a făcut Gabi… Pe bune, acum! Căutați singuri câte a făcut Gabi Firea în București. Eu nu pot să țin minte. (…) Femeia asta a făcut enorm. Pentru asta o susțin eu. Eu vreau ca la primărie să vină unu care să facă treabă. Gospodar, care face și panseluțe, face și drumurile, îți renovează și clădirile”.

Mihai Gâdea a întrebat-o, la un moment dat, pe Dana Budeanu: “Cine sunt amețitele?” Răspunsul designerului nu s-a lăsat mult așteptat: “După părere mea, toate persoanele care urmăresc rubrica. Senzația este că există un val de ură la adresa mea, dar nu este așa. Nu m-am intersectat cu vreo persoană publică despre care am afirmat că este prost îmbrăcată și vedeta să se fi supărat. (…) A glumi, sunt niște atribute firești ale vieții”.

Dana Budeanu: “Nicușor Dan e bărbat?”

Dana Budeanu a vorbit și despre candidații la Primăra Capitalei. “Cică contracandidații Gabrielei Firea sunt bărbați. Nu candidează niciun bărbat la Primăria Capitalei și nu săriți cu Traian Băsescu…. Bărbați reali? Traian Băsescu e, dar restul? Nicușor e bărbat? Adică pe Nicușor îl votează bărbații? Întreb și eu așa… N-am nimic cu el, e matematician, e na… Ce să facă, bă, băiatule, Nicușor? Că dacă-l pui aicea și-o pui pe Gabi lângă, murim. Plânge! Așa e el… Nu spune nimeni că nu e matematician bun. O fi un suflet bun și el, atât… Dacă ai avea o curte i-ai da-o lui Nicușor să ți-o sape? Întreb așa…”

Vezi AICI emisiunea în întregime!