Jeremy Renner, Hawkeye din Avengers, foarte îndrăgit si in Romania a suferit un accident grav

Razvan Nolea
02.01.2023
Jeremy Renner, Hawkeye din Avengers, foarte îndrăgit si in Romania a suferit un accident grav

Update 03.01.2023

Actorul Jeremy Renner a suferit “un traumatism toracic și leziuni ortopedice” după un accident de deszăpezire de Anul Nou, a declarat luni seară un purtător de cuvânt al actorului.

Renner a fost operat luni și “rămâne în unitatea de terapie intensivă în stare critică, dar stabilă”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Familia lui Jeremy ar dori să își exprime recunoștința față de medicii și asistentele care se ocupă de el, față de pompierii și salvatorii de la Truckee Meadows, față de șeriful din comitatul Washoe, față de primarul orașului Reno, Hillary Schieve, și față de familiile Carano și Murdock“, se arată în declarația purtătorului de cuvânt.

Actorul din productiile “Avengers” și “Hawkeye” a avut nevoie până acum de două intervenții chirurgicale pentru a remedia rănile suferite în accident, a declarat anterior o sursă apropiată actorului pentru CNN.

Rănile sale sunt extinse“, au precizat aceștia.


Jeremy Renner, starul din “Avengers”, este tratat pentru răni grave care au avut loc în timp ce îndepărta  zăpada, a declarat duminică reprezentantul actorului.

Cunoscutul actorul se află în stare “critică, dar stabilă” în urma rănilor suferite în urma a ceea ce reprezentantul său a descris ca fiind un “incident legat de vreme în timp ce îndepărta  zăpada” duminică, au relatat Deadline și Variety.

Actorul are o casă în Nevada, dar nu este clar unde a fost rănit. Renner interpretează rolul lui Hawkeye, un membru al echipei de supereroi Avengers din vastul univers cinematografic și de televiziune al Marvel.

El a fost nominalizat de două ori la premiile Oscar pentru interpretare, obținând nominalizări succesive pentru “The Hurt Locker” și “The Town”.

Interpretarea lui Renner din filmul “The Hurt Locker” din 2008 a contribuit la transformarea sa într-un nume cunoscut.

“The Avengers” din 2012 l-a consolidat ca actor celebru, personajul său apărând în mai multe continuări poveștii Marvel și primind propriul serial Disney+, “Hawkeye”.

Sursa: NPR / HuffPost

Sursa foto: Facebook