Ianis Hagi, transferat definitiv de scoțienii de la Glasgow Rangers

Gabriel Alexandrescu
29.05.2020
Ianis Hagi, transferat definitiv de scoțienii de la Glasgow Rangers

Scoțienii de la Glasgow Rangers l-au transferat definitiv pe românul Ianis Hagi de la Genk pentru suma de 5 milioane de euro. Fiul lui Gheorghe Hagi era împrumutat până în vară de la Genk la Rangers, iar scoţienii aveau opţiune de transfer definitiv.

Ianis Hagi își va continua cariera pe Ibrox Park pentru următorii 3 ani, atât cât este perioada contractuală.

“Eu sunt în extaz, suporterii mă încarcă cu adrenalina de a da totul pe teren şi la antrenamente, e o lecţie despre cum se trăieşte fotbalul, ne încurajează, dar este şi o imensă presiune. Abia aştept să mă întâlnesc din nou cu ei, să simt acea emoţie când dau gol sau echipa câştigă! Vor fi lucruri extraordinare în noul sezon,” a punctat fotbalistul în vârstă de 21 de ani.

Steven Gerrard, antrenorul celor de la Glasgow Rangers, a declarat pentru site-ul oficial al formației scoțiene: “Ianis este recunoscut în Europa ca un jucător tânăr, talentat, așa că transferul său permanent aici este o veste excelentă. Am reușit să dezvolt o relație bună cu Ianis foarte rapid”.

În cele 12 apariții pentru scoțieni, românul a marcat 3 goluri și a reușit alte două pase decisive.

Cine este Glasgow Rangers?

Glasgow Rangers este una dintre cele mai titrate echipe din Scoția. Echipa face parte din cele zece cluburi-fondatoare ale Ligii de Fotbal din Scoția și din primul campionat scoțian care a avut loc în anul 1890. Glasgow Rangers a câștigat 54 de titluri și 33 de Cupe ale Scoției.