HoReCa se răzbună pe clienți! Magic Place Events refuză să dea banii înapoi celor care au făcut rezervări

Gabriel Alexandrescu
23.11.2020
HoReCa se răzbună pe clienți! Magic Place Events refuză să dea banii înapoi celor care au făcut rezervări

Magic Place Events, unul dintre cele mai mari centre de afaceri și conferințe din București, are probleme financiare. Sau, poate, la mijloc este vorba doar despre reavoință. Pandemia de COVID-19 a afectat pe toată lumea, mai ales pe cei din industria HoReCa. Iar cei de la Magic Place Events nu fac excepție. Aceștia refuză să returneze avansurile luate înainte de pandemie pentru evenimente.

“Centrul de afaceri și conferințe Magic Place Events Grant este gazda ideală pentru o gamă variată de evenimente corporate”, astfel este prezentarea care poate fi citită pe site-ul magicplaceevents.ro. Totuși, când vine vorba de seriozitate, afaceriștii au ceva lacune.

Magic Place Events și miza de 2500 de euro

Conducerea Magic Place Events, care rulează o afacere de ordinul milioanelor de lei, pare că se uită și la ultimul euro. Un cuplu care ar fi trebuit să se căsătorească în vara anului 2020 a renunțat pentru moment la eveniment din cauza pandemiei și a solicitat returnarea avansului.

“Noi am dat avans 2500 de euro și acum cei de la Magic Place Events refuză să ne dea banii înapoi. Ei ne obligă să reprogramăm evenimentul, deși noi nu vrem asta”, a declarat pentru infospot.ro unul dintre tinerii care a preferat să nu-și divulge numele. Ba mai mult, acesta a decis să acționeze în instanță conducerea grupului de restaurante.

Conducerea Magic Place Events nu a putut fi contactată pentru a-și exprima un punct de vedere.

Cât a pierdut HoReCa?

Conform statisticilor, industria HoReCa a pierdut un miliard de euro din încasări în țara noastră. Numai în România, în primele șase luni ale anului HoReCa a pierdut 40% din cifra de afaceri.