Ce gafe mari a făcut Selly la Mihai Gâdea în emisiune?

Sorin Ionescu
08.07.2020
Ce gafe mari a făcut Selly la Mihai Gâdea în emisiune?

Andrei Șelaru, alias Selly, este un vlogger și cântăreț român, care a devenit cunoscut în special datorită canalului său de YouTube. Acesta s-a născut pe 28 februarie 2001, în Craiova, într-o familie cu posibilități materiale modeste, mama lui fiind profesoară, iar tatăl inginer silvic. Ulterior, Selly a cucerit lumea internetului și are milioane de vizualizări și de urmăritori pe conturile sale de social media. 

Copil fiind, Selly și-a petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului. Așa a descoperit YouTube-ul, unde și-a înființat propriul canal. În prezent, acesta are 2,69 milioane de urmăritori, fiind un adevărat influencer în acest sector. În data de 21 decembrie 2017, a înființat formația 5GANG, o trupă în mare vogă în această perioadă.

Cu toate că ai crede este un răsfățat, acesta tocmai a luat BAC-ul cu o medie finală de 9.60. El a obținut la limba română – 9.50, matematică – 9.60, biologie – 9.70. Drept urmare, Andrei Șelaru a fost invitat, la Antena 3, de Mihai Gâdea în emisiunea “Sinteza Zilei”, unde a vorbit despre despre pasiunile sale, despre ce îi place să facă și despre felul în care ar resuscita învățământul românesc.

Selly a dat cu stângul în dreptul

La un moment dat, realizatorul Mihai Gâdea l-a întrebat: “Care este personalitatea din istoria României care te fascinează cel mai mult?” Selly a răspuns: “Greu de spus, sunt foarte mulți oameni care au schimbat istoria României. Aici nu am cum să îți dau un răspuns instantaneu. Dacă stau bine să mă gândesc, din televiziune o inspirație imensă este Dan Negru. Din politică nu aș putea să spun, poate din trecutul îndepărtat Alexandru Ioan Cuza. Din sport, Hagi și Simona Halep”.

Dialogul dintre cei doi a continuat și Selly a mărturisit care este regizorul său preferat și filmul care îi place cel mai mult. “Mă pasionează foarte mult tot ce face Martin Scorsese, regizorul meu preferat, iar filmul care m-a fascinat este Wolf of Wall Street. Îmi place modul în care a fost filmat și a fost spusă povestea. Este o comoară a cinematografiei”.

Ce gafă a mai făcut Selly?

Alegerea lui Dan Negru printre oamenii care au schimbat istoria României nu a fost singura gafă făcută de Selly în emisiune. La un moment dat, vloggerul a făcut și o greșeală destul de frecventă printre români. Selly a spus “Ce mi-ar place!” în loc de: “Ce mi-ar plăcea!”.

Spre finalul emisiunii, în direct, a intrat și Mircea Badea. Acesta nu s-a putut abține și a făcut glume pe seama frizurii lui Andrei Șelaru. Badea l-a comparat pe Selly cu un personaj din desene animate, Johnny Bravo. Dialogul dintre cei doi a fost unul spumos și amuzant totodată:

Mircea Badea: “A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi”

Selly: “Da, a mai sunat săptămâna trecută, dar i-am zis că mai am un pic nevoie de ea”

Discuția din platoul lui Mihai Gâdea s-a întins pe minute bune. Iată emisiunea în întregime, mai jos: