Dinamo va juca împotriva FCSB în semifinala Cupei României

Gabriel Alexandrescu
10.06.2020
Dinamo va juca împotriva FCSB în semifinala Cupei României

Dinamo – FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe – Poli Iaşi sunt meciurile din semifinalele Cupei României, stabilite miercuri, după tragerea la sorţi care a avut loc la Casa Fotbalului. Meciurile se vor juca după sistemul tur-retur.

Meciurile Dinamo – FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe – Poli Iaşi vor avea loc pe data de 24 iunie pe terenul primelor echipe. Returul se va disputa pe data de 8 iulie. Meciurile vor fi transmise de Digi Sport și se vor juca fără spectatori.

Dinamo și FCSB s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat. Prima oară, cele două au remizat, scor 1-1, iar apoi dinamoviștii pregătiți atunci de cehul Dusan Uhrin s-au impus cu 2-1.

De cealaltă parte, Sepsi Sfântu Gheorghe – Poli Iaşi s-au întâlnit și ele tot de două ori în sezonul regulat, într-una dintre întâlniri Sepsi s-a impus cu 1-0 iar ultima s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Echipele vor putea efectua câte cinci schimbări

Spre deosebire de perioada de dinainte de pandemie, echipele vor putea face câte cinci schimbări și nu trei ca până acum.

”În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din 27 mai 2020, până la finalul sezonului 2019-2020, echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. În plus, cluburile participante în competiție pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, cu obligația ca 8 dintre aceștia să fie jucători formați la nivel național”, se arată pe site-ul oficial al FRF.