De ce nu mai prezintă Mihai Morar emisiunea „Răi da’ buni”?

Morcovescu Ana-Maria
31.07.2020
De ce nu mai prezintă Mihai Morar emisiunea „Răi da’ buni”?

Cunoscutul realizator și prezentator de televiziune Mihai Morar a dispărut de pe micile ecrane din luna aprilie. Imediat au apărut voci care susțineau că acesta și-ar fi luat o pauză din cauza pandemiei de coronavirus, însă, pur și simplu, el a rămas fără emisiunea „Răi da’ buni”.

În contextul pandemiei de COVID-19, șefii Antena Stars ar fi luat decizia de a scoate „Răi da’ buni” din grila de programe încă din luna aprilie a postului Antena Stars, o decizie greu de acceptat pentru fanii emisiunii.

Dacă este să ne luăm după informațiile furnizate de Cancan.ro, conducerea trustului de televiziune a suspendat activitatea mai multor angajați, printre care și cea a lui Mihai Morar. În cazul lui, decizia ar fi fost influențată, se pare, inclusiv de salariul foarte mare pe care acesta îl încasa.

Pentru a pune capăt tuturor zvonurilor, îndrăgitul om de radio și de televiziune a decis după o lungă perioadă în care a evitat să vorbească despre acest subiect să facă lumină. Astfel, Morar a declarat pentru revista Viva.ro că, începând cu luna aprilie, nu mai are contract cu nici un post de televiziune.

Cu ce se ocupă acum?

Mihai Morar are în prezent mai mult timp liber pentru cele trei fetițe – gemenele de 12 ani și micuța de 1 an.

El și-a îmbunătățit stilul de viață și urmează un program de antrenamente zilnice, s-a disciplinat alimentar, obținând astfel o schimbare care i-a surprins pe urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

Alături de bunul său coleg și prieten Daniel Buzdugan, Morar prezintă matinalul de la Radio ZU care se bucură în contiuare de succes la aproape 12 ani de la lansare, fiind una dintre cele mai apreciate emisiuni de gen în rândul ascultătorilor.

Lista activităților lui Mihai Morar nu se oprește aici. El s-a apucat de afaceri în 2018 atunci când și-a deschis prima cafenea în București, iar recent și-a inaugurat-o pe cea de-a doua. Localurile sunt cochete și prezentatorul își primește oaspeții extrem de încântat și de fericit în fiecare zi.

Foto: Facebook