Cum arată singura nepoată a lui Nicolae și a Elenei Ceaușescu? Seamănă Alexandra cu bunica ei?

Sorin Ionescu
14.07.2020
Cum arată singura nepoată a lui Nicolae și a Elenei Ceaușescu? Seamănă Alexandra cu bunica ei?

Dictatorul Nicolae Ceaușescu a condus România din 29 aprilie 1974 până la căderea regimului comunist, pe data de 22 decembrie 1989. Prin modul lor brutal, Nicolae și Elena Ceaușescu au decis soarta a milioane de români. Viața acestora a fost o enigmă mult timp, însă după căderea comunismului au ieșit la iveală multe detalii.

Cei doi au avut trei copii: Zoia, Nicu și Valentin. Dintre aceștia, doar Valentin mai trăiește, având 72 de ani. Acesta duce o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor. Cu toate că presa a încercat să afle cât mai multe informații de la el, Valentin s-a retras complet de ani buni din viața publică.

Cuplul Nicolae și Elena Ceaușescu are urmași

Deși părinții săi au fost executați, pe 25 decembrie 1989, Valentin Ceaușescu a reușit să-și ducă viața de familie mai departe. Acesta are doi copii cu două femei diferite: Daniel Valentin și Alexandra. Aceasta din urmă a venit pe lume în anul 1996 și, în ziua de astăzi, este o domnișoară superbă.

Dintre urmașii lui Nicolae și Elena Ceaușescu, Alexandra este cea care a mai apărut prin presă. Fata a luat BAC-ul, în anul 2015, cu media generală de 9,46 și a urmat cursurile Facultății de Arhitectură, secția Design Interior.

Alexandra este roșcată și are trăsături fizice greu de trecut cu vederea. Frumusețea ei se vede de la prima apariție, însă fata a încercat să nu atragă atenția mass-mediei. Cu toate acestea, în ziua de astăzi, este greu să stai ascuns.

Ea este Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Nicolae și Elena Ceaușescu au fost executați

Nicolae și Elena Ceaușescu au fost executați la 22 Decembrie 1989, după o decizie a Tribunalului Militar Excepțional. Acesta a fost constituit printr-un decret al CFSN, semnat de Ion Iliescu. În iulie 2015, România a interzis prin lege “cultul lui Ceaușescu”. Ca un fapt inedit, Nicolae Ceaușescu a fost singurul român care a avut privilegiul să se plimbe cu trăsura reginei Elisabeta a II-a.

Alexandra Ceausescu