Craiova a învins la Cluj și campionatul s-a relansat. Ce meciuri mai sunt de jucat?

Gabriel Alexandrescu
29.06.2020
Craiova a învins la Cluj și campionatul s-a relansat. Ce meciuri mai sunt de jucat?

Universitatea Craiova s-a apropiat la un punct de liderul CFR Cluj după ce a învins în Gruia cu 3-2. Oaspeții au condus cu 2-0, clujenii au egalat, dar oltenii au dat lovitura pe final de meci. Universitatea Craiova se află la un singur punct în spatele CFR-ului, cu cinci etape rămase de disputat.

Univeristatea Craiova a reuşit să câştige pe terenul CFR-ului, 3-2 la ultima etapă din turul play-off-ului Ligii 1. În urma acestui succes, oltenii s-au apropiat la un singur punct de liderul CFR. Campionii sunt lideri cu 36 de puncte, în timp ce trupa din Bănie are 35 şi mai sunt de jucat cinci etape până la finalul sezonului.

Scorul a fost deschis de Koljic în minutul 9, iar Mihăilă a mărit avantajul pentru oaspeți imediat după pauză. Deac (minutul 60) și Vinicius (minutul 70) au egalat pentru echipa lui Dan Petrescu, dar Cicâldău a adus victoria oltenilor cu două minute înainte de final.

”Echipa nu a intrat bine în prima repriză. Nu am putut să menținem de scor, deși am avut ocazii bune. Acum sunt la un punct de noi în campionat. Nu am fost relaxați, toată lumea se gândește la titlu, vrem să câștigăm campionatul, dar ăsta e fotbalul”, a declarat Camora, căpitanul gazdelor după meci, pentru digisport.ro.

Ce meciuri mai sunt de disputat?

Campionatul s-ar putea decide chiar în ultima etapă, dacă cele două adversare vor merge cap la cap. În ultimele cinci etape, CFR Cluj va mai juca cu Astra Giurgiu (deplasare), Gaz Metan Mediaș (acasă) FCSB (deplasare), FC Botoșani (acasă), Universitatea Craiova (deplasare).

De cealaltă parte, Universitatea Craiova va întâlni Gaz Metan Mediaș (deplasare), FCSB (acasă), FC Botoșani (deplasare), Astra Giurgiu (deplasare), CFR Cluj (acasă).

Vezi AICI rezumatul meciului!

Foto: Prosport.ro