Cine este și cum arată soția lui Ludovic Orban? Cu ce se ocupă doamna Orban?

Sorin Ionescu
21.07.2020
Cine este și cum arată soția lui Ludovic Orban? Cu ce se ocupă doamna Orban?

Soția lui Ludovic Orban. Premierul este unul dintre cei mai discreți politicieni, din România. Viața acestuia de familie a ajuns foarte rar în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, nu multă lume știe că Ludovic Orban este căsătorit de foarte mulți ani și are un băiat.

Cine este soția lui Ludovic Orban?

Actualul premier este căsătorit cu Mihaela și au un băiat, pe nume Tudor Andrei, în vârstă de 20 de ani. Liderul PNL este cunoscut pentru activitatea sa politică, în schimb soția acestuia a ales să stea departe de viața publică chiar și după ce acesta a fost pus prim-ministru.

Mihaela Orban, o femeie inteligentă

Deși nu se știu multe lucruri despre viața particulară a premierului și a soției acestuia, există câteva informații care ne dovedesc că Mihaela este o femeie inteligentă, dar și discretă când vine vorba despre familie. Soția lui Orban este de profesie psiholog, psihopedagog și directoare de grădiniță. Totodată, Mihaela Orban este consilier în cadrul unei fundații care se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din România.

Aceasta a absolvit psihologia, pedagogia și sociologia la Universitatea din București. Mihaela Orban lucrează în sectorul privat și a preferat să rămână discretă, chiar și după ce soțul ei a ajuns premier.

Mihaela și Ludovic Orban au împreună un băiat, Tudor Andrei, în vârstă de 20 de ani. Acesta este student la Facultatea de Matematică din cadrul Universității București.

E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă, spunea Ludovic Orban în anul 2017.

Mihaela și Ludovic Orban trăiesc de ani buni de zile o frumoasă poveste de dragoste. Căsnicia lor este una fericită, neauzindu-se niciodată zvonuri malițioase la adresa celor doi.

Mihaela Orban – soția premierului Ludovic Orban

Foto: viva.ro