Cine este iubita lui Florin Cîțu? E o diferență de 13 ani între ei!

Gabriel Alexandrescu
10.12.2020
Cine este iubita lui Florin Cîțu? E o diferență de 13 ani între ei!

Validat prin vot la ședința partidului, Florin Cîțu este propunerea PNL pentru funcția de premier. Florin Cîțu a mai fost premier desemnat în luna martie a anului 2020 dar și-a dat demisia înainte de votul din Parlament. Totuși, cine este iubita lui Florin Cîțu?

Cine e iubita lui Florin Cîțu?

De ani buni, politicianul se iubește cu Elena Calistru. Aceasta este preşedinte şi co-fondator al asociaţiei Funky Citizens. Lucrează în societatea civilă din 2008 în proiecte naţionale şi internaţionale legate de bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare.

Elena Calistru (35 de ani) lucrează în societatea civilă din 2008 în proiecte naţionale şi internaţionale legate de bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare. Aceasta s-a născut în Iași și are un doctorat în Horticultură. Între ea și Florin Cîțu este o diferență de 13 ani.

Cine este Florin Cîțu?

Florin-Vasile Cîțu (48 de ani) este un senator român, ales în 2016. În data de 4 noiembrie 2019 a preluat de la Eugen Teodorovici mandatul de ministru al finanțelor publice în guvernul Orban.

Pe data de 26 februarie 2020, a fost desemnat de președintele Klaus Iohannis drept candidat la funcția de prim-ministru al României. Pe 12 martie 2020, și-a depus mandatul de premier desemnat.