Cine este celebrul manelist mort în urma unui Live pe Facebook?

Morcovescu Ana-Maria
17.08.2020
Cine este celebrul manelist mort în urma unui Live pe Facebook?

Live-urile pe Facebook au făcut de-a lungul timpului numeroase victime în rândul șoferilor inconștienți care, din cauza neatenției la volan, au provocat accidente cumplite.

De aceea, polițiștii au cerut pedepse aspre prin modificarea legii, astfel că au fost adoptate noi modificări ale Codului Rutier care au ca scop prevenirea accidentelor de circulație, scrie mediafax.ro.

Ca urmare, șoferilor le este interzis prin lege să folosească telefonul mobil când mașina este în mers, iar amenzile au fost mărite foarte mult.

Nu este și cazul unui celebru cântăreț de manele, Tavy Puștiu din Ploiești, care, în timp ce transmitea un live pe Facebook de pe scaunul din dreapta, mașina condusă de soția acestuia, Monica, a fost spulberată de un tren.

În imagini se poate observa că, în timp ce se filma ascultând una dintre melodiile sale, manelistul de 29 de ani îi atrage atenția soției sale printr-un țipăt de disperare, însă prea târziu pentru ca aceasta să poată evita tragedia.

Din primele informații se pare că femeia nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Obor din Ploieşti. Automobilul în care se aflau cei doi a fost târăt câțiva zeci de metri până când trenul a reușit să oprească.

Martorii prezenți au sunat la 112, însă echipajele medicale sosite la fața locului au reușit să o salveze doar pe soția manelistului, care a fost internată în stare gravă la Spitalul Județean Ploiești. Pentru Tavy Puștiu nu s-a mai putut face nimic, el decedând pe loc.

Și-a prevestit Tavy Puștiu sfârșitul?

În urmă cu o lună, Tavy Puștiu a scris pe pagina sa de Facebook „Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”, cuvinte care pe apropiați i-au cutremurat și i-au făcut să creadă că și-ar fi prevestit sfârșitul.

Foto: Facebook