Ce primă fabuloasă de CRĂCIUN au primit angajații Lidl? Ce angajați primesc 500 de euro?

Gabriel Alexandrescu
23.12.2020
Ce primă fabuloasă de CRĂCIUN au primit angajații Lidl? Ce angajați primesc 500 de euro?

Într-un an greu, există destul de multe companii care au decis să ofere angajaților prime consistente de Crăciun. Una dintre acestea este Lidl care a dublat primele de anul trecut.

În luna decembrie a anului 2020, Lidl a anunțat că va dubla prima de Crăciun și va oferi 800 de lei pentru angajații cu o vechime mai mare de 6 luni în companie și 400 de lei pentru cei care lucrează de mai puțin de 6 luni.

La rândul său, Kaufland a anunțat, în prag de Sărbători, că toți angajații vor primi bonusuri de Crăciun. Bonusurile vor fi calculate în funcție de vechimea în companie și au fost oferite începând cu data de 15 decembrie. Suma totală a bonusurilor depășește valoarea de 6,5 milioane de lei (peste 1.38 milioane de euro).

Prime de 500 de euro

Și grupul german Deutsche Telekom, prezent și în România, a anunțat că toți angajații vor primi un bonus de 500 de euro drept mulțumire și recunoaștere din partea conducerii. Ce mesaj a transmis conducerea celor peste 5000 de angajați din România?

Dragi colegi! A fost un an dificil, dar un an bun pentru Deutsche Telekom. Ne-am construit reţelele, ne-am servit clienţii, ne-am depăşit ţintele financiare şi, de aceea, acum este momentul să spunem Mulţumim! Indiferent în ce ţară lucraţi, dacă sunteţi un angajat al Deutsche Telekom, aparţii familiei T (sigla Deutsche Telekom – n.r.). Suntem un T! O echipă puternică şi spunem Mulţumim, dar dincolo de asta vă oferim 500 de euro extra pentru un Crăciun frumos în vremuri de coronavirus foarte dificile.

Anul acesta, la Deutsche Telekom am experimentat, am trăit şi am oferit multă solidaritate. Acest lucru merită respect, recunoaştere şi aplauze. Şi merită mai mult decât cuvinte. De aceea, acordăm o plată specială de 500 de euro pentru tot personalul de execuţie. La T-Systems, Telekom Deutschland, sediul central, companiile de servicii şi în toate filialele noastre europene. Drept mulţumire şi recunoaştere din partea conducerii pentru performanţa dumneavoatră specială în perioada coronavirusului”