Ce avere are Tzancă Uraganul? Ce masini conduce Uraganul?

Gabriel Alexandrescu
26.01.2021
Ce avere are Tzancă Uraganul? Ce masini conduce Uraganul?

Tzancă Uraganul este unul dintre cei mai în vogă maneliști din România. Și când spui manele, spui bani. Dacă artistul are și succes, banii vin fără număr. Artistul nu doar că stă într-o casă extrem de scumpă cu două etaje, dar conduce și mașini de sute de mii de euro. Totuși, la cât se ridică averea celui mai în vogă manelist?

După Vijelie a venit Uraganul. Tzancă Uraganul are o avere cu multe, multe zero-uri. Cântărețul trăiește într-o vilă în Ploiești de peste 500.000 de euro. Casa a fost mobilată cu accesorii pe comandă care au venit din străinătate. Gardul, draperiile și fotoliile sunt toate bătute în aur, iar casa este proiectată pe 2 etaje.

Ce mașini are Tzancă?

Manelistul are mai multe mașini, dar trei dintre ele sunt cele mai cunoscute: un BMW X5 full option de zeci de mii de euro, un Lamborghini, dar și un Rolls-Royce.

Iubita sa epatează

Mădălina, iubita celebrului manelist Tzancă Uraganu, a postat de curând, pe rețeaua de socializare Tik Tok, un filmuleț de la unul dintre concertele susținute de cântăreț, în care a ținut să le arate fanilor ei o pungă plină de bani, cel mai probabil primiți de la invitați.