Câți copii are Cristi Borcea și cu cine?

Morcovescu Ana-Maria
30.07.2020
Câți copii are Cristi Borcea și cu cine?

O veche zicală spune că viața bate filmul, iar de asta s-a convins și Cristi Borcea. În vârstă de 50 de ani, fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo a ajuns să aibă nouă copii, patru dintre aceștia fiind concepuți în cei cinci ani pe care i-a petrecut în detenție.

Câți copii are Cristi Borcea?

Prima soție, Mihaela, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani, i-a dăruit trei copii, doi băieți și o fată: Patrick (23 ani) și gemenii Angelo și Melissa (17 ani). Cu Alina Vidican, a doua lui soție, Borcea are doi copii, un băiat George Alexandru (8 ani) și o fetiță Gloria (6 ani), iar cu actuala soție, Valentina Pelinel, are trei copii: Milan (4 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de aproape 1 an și jumătate. Al nouălea copil, Andreina Carolyn Christine (12 ani), s-a născut din relația pe care omul de afaceri a avut-o cu avocata Simona Dana Voiculescu în timpul mariajului cu Alina Vidican.

Cristi Borcea a dezvăluit că patru dintre copii i-a conceput în perioada în care a stat după gratii. „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, fetița din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți au fost făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, a povestit fostul om de fotbal pentru GSP.ro.

Fostul conducător din Ștefan cel Mare a mai mărturisit că a reușit să-și vadă toți copiii în vara anului trecut. „Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu”.

Borcea a stat 5 ani în detenție

Cristi Borcea a stat în închisoare 4 ani şi 4 luni după ce a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor”, cel mai mult dintre toţi cei condamnaţi. Sentinţa sa era de 6 ani şi 4 luni cu executare, dar a ieşit în iulie 2018, după cum scrie Adevărul.ro.

După 7 luni, Borcea a fost trimis din nou după gratii după condamnarea primită în dosarul legat de retrocedarea ilegală de terenuri din Constanța, Mamaia, plajă și faleză. Sentinţa era de cinci ani cu executare, primită în februarie 2019, dar a ieşit după șapte luni.

Foto: libertatea.ro