Care sunt vedetele din România care ar avea copii din flori?

Morcovescu Ana-Maria
27.07.2020
Care sunt vedetele din România care ar avea copii din flori?

Peste tot în Europa, dar și în România, natalitatea este un subiect care întristează. Cu toate că sunt dificultăți în a crește un copil într-un cămin patriarhal, există copii care au crescut fără tată, tați care nu au știut de existența lor sau nu i-au recunoscut.

Manuela Hărăbor, actrița care a devenit celebră jucând în filmul “Pădureanca” s-a căsătorit de tânără, însă nu a avut noroc în dragoste. Aceasta are un fiu, pe Andrei (28 ani) care ar fi copilul lui Dan Chișu în urma unei relații temporare. Dan Chișu nu ar fi recunoscut că Andrei este copilul lui și nici nu s-ar fi implicat în creșterea și educația lui, deși băiatul suferă de autism, o afecțiune care este considerată una dintre cele mai frecvente tulburări ale copilăriei. Cu toate acestea, Manuela Hărăbor nu se plânge și îl îngrijește pe Andrei cu demnitate și cu responsabilitate, dovedind astfel că este o femeie puternică.

Foto: Facebook

Designerul Cătălin Botezatu ar avea doi copii cu două femei din perioade diferite ale vieții sale. Unul dintre ei este Andrei Iordache, a cărui poveste, acum câțiva ani, a creat vâlvă în ziarele românești. Dacă, la început, designerul vestimentar nu voia să dezvăluie identitatea băiatului fiindu-i teamă că îi va răni familia, în urma unui test de paternitate s-a dovedit că acesta este tatăl lui. Andrei a lucrat ca manechin la Botezatu timp de un an, iar ulterior și-a deschis un atelier de croitorie astfel lansându-se în domeniul modei. Botezatu a declarat că celălalt băiat a rezultat dintr-o relație pe care a avut-o acum mai bine de 15 ani, dar acesta este din Asia și nu a dat mai multe informații.

Foto: Facebook

Copii din flori și în fotbal

Victor Pițurcă a avut o relație de 15 ani cu Vica Blochina, fostă balerină de origine rusă. În urma acestei relații, s-a născut un băiețel pe care fostul selecționer nu l-ar fi recunoscut. Vica s-a luptat în instanță pentru a dovedi că băiatul este fiul lui Pițurcă și, într-un final, a avut câștig de cauză, obligându-l pe Piți să plătească pensie alimentară retroactiv, de când s-a născut băiatul.

Foto: Facebook

Ioan Becali a negat în urmă cu câțiva ani că ar avea un copil din flori, după ce avocata Aida Giurumescu a cerut în instanța din Austria ca acesta să îi plătească pensie alimentară pentru baiatul pe care l-a avut în urma unei relații de trei ani cu fostul impresar FIFA. Tribunalul din Viena i-a cerut lui Becali să facă testul de paternitate, dar acesta a refuzat. Avocata a depus și la Judecătoria Sectorului 4 o cerere de executare silită a celui care spune că ar fi tatăl copilului ei, scria acum câțiva ani dcnews.ro.

Foto: adevărul.ro