Bolt a lansat serviciul Bolt Food în București

Gabriel Alexandrescu
27.05.2020
Bolt a lansat serviciul Bolt Food în București

Plecarea Uber Eats din România începând cu data de 4 iunie face loc altor companii să se extindă. Astfel, estonieii de la Bolt au lansat serviciul de livrare mâncare Bolt Food, în București.

Pentru a comanda mâncare cu ajutorul Bolt Food, utilizatorul trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store sau Google Play, unde poate vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare.

Un serviciu foarte solicitat în ultimele două luni și foarte necesar a devenit livrarea de mâncare. De altfel, acesta este și motivul pentru care am grăbit cât am putut de mult pregătirile pentru lansarea sa, mobilizând toate resursele locale de care puteam dispune și reușind să-l aducem pe piață în numai câteva săptămâni“, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, pentru site-ul infospot.ro.

Acesta a adăugat: “În mod normal, lansarea unui astfel de serviciu durează o perioadă mai îndelungată și are alocate resurse dedicate, însă în acest caz oportunitatea de piață și dorința noastră de a le oferi partenerilor noștri noi surse de venit au primat, serviciul fiind pus la dispoziția clienților într-un timp record“.

La început, comenzile pot fi plasate la peste 100 de restaurante în București. Pe parcurs, vor fi adăugate noi restaurante în aplicație. Totodată, și aria de livrare a comenzii va fi extinsă considerabil.

Uber Eats a plecat din România

Uber Eats a anunţat astăzi utilizatorii din România că platforma nu va mai fi operaţională pe piaţa locală de joi, 4 iunie. Motivul? ”După doi ani în care am desfăşurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile şi de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de miercuri, 3 iunie. Deşi ne pare rău că Uber Eats nu va mai fi disponibil în România, susţinem în continuare comunităţile noastre din această regiune prin serviciile de comenzi de curse cu Uber”, a explicat compania decizia.