Bendeac, luat la mișto: “Zvonul că ești gay a apărut…”

Gabriel Alexandrescu
02.12.2020
Bendeac, luat la mișto: “Zvonul că ești gay a apărut…”

Emisiunea iUmor de la Antena 1 a avut o ediție specială cu ocazia Zilei de 1 Decembrie. Pe scenă s-au perindat mai mulți actori care au făcut roast-uri (glume făcute pe seama aspectului fizic sau caracterului unui invitat). Actorul Andreas Petrescu l-a interpretat pe Mihai Eminescu și nu a ratat ocazia de a face mișto de Mihai Bendeac, Delia Matache sau Chello.

Actorul Andreas Petrescu, soțul producătoarei Augusta Lazarov Petrescu, și cel care scrie multe dintre textele de la iUmor, l-a interpretat pe Mihai Eminescu. “Victimele” lui Andreas au fost, pe rând, Mihai Bendeac, Delia Matache, Chello, Șerban Copoț sau Dan Badea.

“Bendeac spune că nu vrea să se însoare și că nu mai vrea copii. Minciuni. Zvonul că este gay a apărut exact în ziua în care a rostit pentru ultima dată ‘Vreau un băiețel'”, a spus Andreas Petrescu, alias Eminescu.

Acesta a continuat nemilos: “A fost o glumă proastă, îmi cer scuze. Adevărul e că Mihai nu vrea copii și chiar și-ar da primul născut ca să nu aibă copii. Să ai grijă, că de obicei ajungem să fim cu o persoană care seamănă cu părinții noștri. Așa că dacă vei întâlni femeia perfectă, probabil că îl va iubi mai mult pe fratele tău”.

Asaltul lui Andreas a continuat și la adresa lui Chello: “Era o vreme când femeile băteau la ușa lui cu disperare ca să intre, acum bat cu disperare ca să iasă (…) Când pe scena iUmor Bendeac sărută o concurentă, e iubire, dacă o face Chello e hărțuire”.

Vezi AICI momentul!