Antonia și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu se suportă? Care este motivul?

Morcovescu Ana-Maria
21.08.2020
Antonia și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu se suportă? Care este motivul?

Un nou scandal în showbizz-ul autohton ocupă paginile publicațiilor mondene. La câteva luni după ce s-a certat cu Alex Velea și Mario Fresh, Abi Talent a lansat pe piață informația conform căreia Antonia nu o agreează pe Alexia Eram.

Într-o postare pe una dintre rețelele de socializare, Abi Talent susține că frumoasa cântăreață nu ar suporta-o pe fata Andreei Esca, motiv pentru care l-a pus pe Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă la studioul de înregistrări pe Alexia. Surse din anturajul lor spun că amândouă sunt fițoase.

În momentul în care Mario a auzit aceste lucruri, s-ar fi supărat cu Alex Velea, dar și cu membrii formației Golden Boy.

Abi Talent a spus că cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram aceasta fiind și singura confirmare a răcirii relațiilor dintre Velea și Mario Fresh, de asemenea și fetele s-au scos reciproc de la follow.

Conform cancan.ro, fiica Andreei Esca le-a arătat urmăritorilor de pe pagina ei de Instagram cana ei preferată, cu mesajul: „The smartest bit** around”. Nu se știe dacă ar fi un mod subtil de a o jigni pe Antonia sau dacă este doar o coincidență.

Alexia Eram si iubitul ei

Cine este Abi Talent?

Alberto Panțic sau Abi Talent, are 18 ani, însă a abandonat școala la 14 ani. Acesta este din Buzău, familia sa a fost în atenția procurorilor și a fost implicată în numeroase scandaluri cu clanurile țigănești din oraș.

El se mândrește că este țigan și se laudă că face muzică trap. Curentul trap este un gen muzical venit din Statele Unite și este mix de rap și muzică electronică, iar accesul facil la tehnologie le-a oferit posibilitatea copiilor să devină cântăreți.

Foto: Facebook