Adriana Trandafir și Alina Pușcaș, diagnosticate cu coronavirus

Sorin Ionescu
22.06.2020
Adriana Trandafir și Alina Pușcaș, diagnosticate cu coronavirus

Situația se complică la Antena 1, după ce încă două vedete au fost confirmate cu coronavirus. Actrița Adriana Trandafir, participantă la emisiunea “Te cunosc de undeva”, și Alina Pușcaș, prezentatoare show-ului, au fost diagnosticate cu infecţie cu Covid-19.

Frumoasa prezentatoare este internată într-un cort al Spitalului militar ROL 2, de la Institutul “Ana Aslan”. Alina Pușcaș a transmis într-un mesaj pe o rețea de socializare că nu are niciun simptom specific Covid-19.

“Vă mulţumesc foarte mult pentru mesajele voastre şi vreau să vă liniştesc pe unii dintre voi, care sunteţi absolut panicaţi, «aoleu, e pozitivă». Da, foarte bine, aleluia, ar trebui să mă felicitaţi pentru că sunt pozitivă şi asimptomatică, pentru că sunt într-o situaţie extrem de bună, a spus Alina Puşcaş pe Instagram.

De cealaltă parte, actrița Adriana Trandafir este internată la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”.

“În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”, a scris  pe Facebook actorul Ion Haiduc, coleg cu Adriana Trandafir.

Până acum, au mai fost confirmați cu coronavirus Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și cântărețul Marcel Pavel.

Toată echipa testată de coronavirus

Echipa de la “Te cunosc de undeva” s-a reunit săptămâna trecută, pe 8 iunie. Marcel Pavel a fost primul care a semnalat simptome de infecție cu Covid-19, astfel că toți colegii lui au trebuit să se testeze.

Vedetele de la Antena 1 care au participat la filmarea show-ului de televiziune “Te cunosc de undeva” sunt: juriul format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, precum și participanții Monica Anghel, Marcel Pavel, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Cătățina Grama, alias Jojo, Adda, Tavi Clonda, Ami, fiul lui Ilie Dumitrescu, actorul Toto Dumitrescu și prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Emisiunea “Te cunosc de undeva” a ajuns la cel de al 15-lea sezon și este foarte urmărită de publicul din România.

În țara noastră, în ultimele 24 de ore au fost descoperite încă 320 de persoane infectate cu coronavirus, numărul total ajungând la 23.080. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.308 au fost declarate vindecate și externate.