Fiica Ronei Hartner, un mic geniu. S-a angajat la vârsta de 15 ani

Sorin Ionescu
23.11.2023
Fiica Ronei Hartner, un mic geniu. S-a angajat la vârsta de 15 ani

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani și a lăsat un gol în lumea artistică. Cunoscută și iubită pentru talentul său, Rona a păstrat o viață personală destul de discretă, dar o slăbiciune strălucitoare i-a definit într-o oarecare măsură existența: fiica sa, Rita, în vârstă de 15 ani, o tânără plină de realizări și ambiții.

Cu ce se ocupă fata Ronei Hartner?

Rita, fiica talentatei Rona Hartner, a decis să-și construiască propriul drum în viață, în Franța, găsindu-și un loc de muncă la doar 15 ani. Această realizare remarcabilă nu a putut decât să umple inima mamei sale de mândrie. Tânăra a petrecut o parte semnificativă din copilărie în ”Hexagon” și studiat la Paris, sub îndrumarea tatălui său. Cu o versatilitate impresionantă, Rita vorbește fluent patru limbi, reflectând devotamentul său față de educație și diversitate culturală.

Într-un interviu recent, Rona Hartner a dezvăluit cu bucurie detalii despre realizările impresionante ale fiicei sale. Rita a obținut un loc de muncă, după ce a trecut cu succes printr-un examen important, marcând începutul unei cariere promițătoare. Cu toate că artista nu a putut fi prezentă pentru a sărbători această reușită alături de fiica sa, din cauza problemelor de sănătate, ea și-a exprimat susținerea necondiționată pentru drumul ales de tânără.

„I s-a propus un stagiu de șapte zile, să facă toată baza de școală numărul unu, școală de make-up nivel unu. La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă. Deocamdată e doar diplomă de participant, dar a terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm.

Fiecare machiaj pe care l-a realizat a durat șase ore. Deci a făcut șapte machiaje profesioniste, de la machiaj natural până la machiaj de modă, apoi machiaj de nuntă.Acum, imaginează-ți că în Franța au sunat-o deja cliente care vor să le machieze”, a spus Rona Hartner, acum ceva vreme, pentru fanatik.ro.

Rona Hartner, mândră de fata ei

Rona Hartner, cu o carieră impresionantă în spate, nu a fost doar o artistă talentată, dar și o mamă dedicată și mândră. Fiica sa, Rita Sumalya, și-a descoperit pasiunea pentru frumusețe și arta machiajului. Tânăra a obținut un loc de muncă la doar 15 ani, după absolvirea cursurilor la prestigiosul Syma Make up Studio din Franța.

Într-un gest de susținere și încurajare, Rona Hartner a dezvăluit că Rita își dorește să activeze în domeniul artistic, având inclinații către hair styling, make-up sau design interior. Cu dragoste și susținere necondiționată, artista și-a încurajat fiica să-și urmeze visele și să-și construiască propria cale în lumea artei.

„Eu o încurajez, că și eu la vârsta ei am avut o grămadă de joburi. Eram coafeză, făcusem un an de coafură, fusesem traducător, traduceam din germană și engleză, e bine să ai joburi. Eram și stenodactilografă. E interesată de tot ce e legat de frumusețe, desen… Acum a creat un T-shirt al ei. Face T-shirt-uri din astea pentru rockeri. În tot ce e legat de artă e foarte implicată’, a mai spus Rona Hartner pentru sursa citată mai sus.

Relația dintre Rona Hartner și fiica sa a fost una specială, presărată cu înțelegere, susținere și admirație reciprocă. Artista a trecut prin momente dificile pe plan personal, dar a reușit să rămână puternică și să se bucure de aprecierea publicului. Cu două căsnicii eșuate în spate, Rona Hartner a reușit să mențină o legătură armonioasă cu tatăl Ritei, asigurându-se că fiica sa va crește într-un mediu plin de dragoste și susținere.

Foto: woawstiri.ro