Pentru cât au trădat? Pe câți bani pleacă cei trei chefi de la Antena 1 la Pro TV? Cât câștigau la Antena 1?

Gabriel Alexandrescu
18.10.2023
Pentru cât au trădat? Pe câți bani pleacă cei trei chefi de la Antena 1 la Pro TV? Cât câștigau la Antena 1?

Șapte ani. Atât a durat povestea de iubire dintre chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrecu şi Cătălin Scărlătescu și Antenei 1. Cei trei au decis să pună punct colaborării cu Antena 1 și vor merge la Pro TV. Pe câți bani?

Plecarea neaşteptată a fost anunţată chiar de către echipa de PR a Antena 1 printr-un comunicat de presă trimis săptămâna trecută. În comunicat se menţiona că chefii au refuzat să mai participe la filmările pentru următorul sezon motivând că sunt prea obosiţi. De fapt, la mijloc este o contra ofertă făcută de Pro TV.

Plecarea Chefilor a venit într-un moment în care sezonul filmat deja este pe post. Astfel, Antena 1 va trebui să caute alți trei bucătari pentru următorul sezon.

“Chefi la Cuţite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete şi responsabilitatea vedetelor este faţă de publicul care i-a adus aici”, a spus producătoarea Mona Segall.

Câți bani pierd chefii de la Antena 1?

Din informațiile Infospot.ro, chefii câștigau de-a lungul anului sume suficient de mari de bani, doar din show, ca să își permită un trai liniștit. De fapt, aceștia luau 50.000 de euro pe sezon de persoană. În cei șapte ani au fost filmate 12 sezoane, asta înseamnă peste o jumătate de milion de dolari pe cap de chef.

Câți bani iau de la Pro TV?

Sorin Bontea, Florin Dumitrecu şi Cătălin Scărlătescu se vor întoarce la Pro TV, prima dragoste unde vor realiza emisiunea “MasterChef”.

“Cei trei vor merge pe o sumă aproape dublă. Vor încasa 90.000-100.000 de euro pe sezon la Pro TV. Și-au dat seama că împreună sunt mai puternici și au decis să facă triplu pas pe dublu bani”, au declarat surse pentru infospot.ro. Aceleași surse au punctat: “Negocierile cu cei trei se poartă de două -trei luni. Până n-au ajuns la o sumă care să le convină, cei trei nu au cedat”.

După ei, potopul la Pro TV

“MasterChef” nu a fost niciodată același fără cei trei. După ce aceștia au plecat de la Pro TV, MasterChef s-a mutat toamna, apoi iarna, şi a mai durat până în 2022 – s-au mai difuzat încă cinci sezoane, timp în care echipele de juraţi s-au tot schimbat.

Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă au fost bucătarii din sezoanele 4 şi 5, Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu au fost juraţii din sezonul 6, Joseph Hadad, Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran au fost în sezonul 7, iar în ultimul sezon, cel cu numărul 8 Joseph Hadad a avut alţi doi colegi de jurizare: Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran. Cinci sezoane, peste 9 jurați. O nebunie.

Tags: